Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tu stii care zi a saptamanii iti aduce mai mult noroc? Iata ziua norocoasa a zodiei tale

Antena3 Antena3,
Tu stii care zi a saptamanii iti aduce mai mult noroc? Iata ziua norocoasa a zodiei tale

Fiecarui semn astral ii corespunde o zi norocoasa. Berbec: 21 martie - 20 aprilie - Marti Taur: 21 aprilie - 21 mai - Vineri Gemeni: 22 mai - 21 iunie - Miercuri Rac: 22 iunie - 22 iulie -. continuă pe Antena3

Catalin Ivan: PSD seamana tot mai mult cu PRM, parca am fi condusi de Vadim Tudor

PSD incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Partidul Romania Mare, parca ar fi condus de Vadim Tudor, a declarat la RFI eurodeputatul Catalin Ivan, afiliat grupului socialist din Parlamentul European.

Cum stii daca cineva iti foloseste contul de Netflix

Contul de Netflix ar trebui sa fie o chestie personala, precum contul de email. De aceea, ar fi bine stii daca ti-l foloseste cineva fara sa stii. Exista trei tipuri de abonament la Netflix. Valoarea lui variaza de la un teritoriu la altul, in functie de tara in care ti-ai creat contul. in cazul meu, [].

INS explica recordul cresterii PIB: Romanii au cheltuit mai mult

Produsul Intern Brut a crescut cu 7% in primele 9 luni din 2017 fata de perioada similara a anului trecut, crestere datorata in primul rand sumelor pe care le-au cheltuit gospodariile, al caror volum s-a majorat cu 9,7%, a anuntat INS.

Una costa 11 mii, cealalta de zece ori mai mult. TEST COMPARATIV intre Dacia Logan si Mercedes E63 AMG S

O publicatie auto din Marea Britanie a pus la punct. probabil cel mai inedit versus organizat pe parcursul anului 2017. Testul comparativ cu pricina are ca actori principali o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell.

INS: Barbatii folosesc mai mult computerul decat femeile. Dupa 55 de ani, doar 4 romani din 10 utilizeaza calculatorul

Din totalul familiilor din Romania, circa 65% au un calculator acasa, majoritatea detinatorilor de computere locuind in mediul urban, arata rezultatele unei certatari statistice pubicate luni de Institutul National de Statistica. In Bucuresti- Ilfov, densitatea inzestrarii cu calculatoare arata ca peste 82% din familii au computer acasa, la polul opus aflandu-ze zona Moldovei, cu putin peste 50% dintre familii detinatoare de calculator, mai arata datele INS.

Atentie! Aceasta e ora din zi in care inima este cel mai activa. Ce n-ai voie sa faci

Exista mai multi factori care va pot cauza un infarct. Potrivit unui grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, riscul de a suferi un atac de cord la primele ore ale zilei este cu 40% mai mare decat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )