Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Descoperire socanta in casa unui medic ce a facut zeci de mii de avorturi

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Descoperire socanta in casa unui medic ce a facut zeci de mii de avorturi

Ramasitele a peste 2. 000 de fetusi morti au fost gasite in locuinta unui medic din Statele Unite, decedat pe 3 septembrie, care mai bine de 40 de ani se ocupase de intreruperi de sarcina. continuă pe Hotnews

Descoperire macabra! Ce se afla in casa unui doctor care a murit recent

Decoperire socanta in locuinta unui doctor care s-a stins din viata de curand. Familia a fost socata de cele vazute si a sesizat imediat politia. Oamenii legii au deschis imediat o ancheta, dupa ce au vazut ce se afla in casa medicului. Ce i-a surprins atat de tare pe acestia si cum de s-a putut .

Stirile ProTV: Aterizare de urgenta la Frankfurt din cauza unor pasageri romani. Ce au facut in avion

Zborul unei companii low-cost de la Londra la Bucuresti a aterizat de urgenta la Frankfurt in jurul orei 1:40 noaptea, dupa ce s-a anuntat ca unei persoane de la bord i s-a facut rau. Aterizarea ar fi avut loc insa din cauza a doi pasageri care ar fi facut scandal si chiar ar fi amenintat echipajul.

Stirile ProTV: Reactia virala a unui bacauan, dupa ce drumul din satul sau a fost asfaltat. VIDEO

Atat de rar este asfaltul pe la noi, incat un barbat din Bacau s-a asezat in genunchi si a sarutat drumul proaspat turnat in satul sau.

Stirile ProTV: Momentul in care SUA au lansat 36 tone de bombe intr-o insula infectata a ISIS

Momentul in care avioanele Statelor Unite bombardeaza o insula infectata a ISIS, din nordul Irakului a fost surprins in imagini. Peste 36 de tone de bombe au fost aruncate pe insula aflata la sud de Mosul, potrivit unui oficial al Armatei Americane.

Descoperire socanta in Eforie Sud! Un tanar de 32 de ani, gasit in stare avansata de putrefactie

Trupul unui barbat a fost descoperit in stare avansata de putrefactia in Eforie Sud, in zona Capu Turcului. Serviciile de urgenta au fost chemate sa intervina. Se pare ca e vorba de un tanar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )