Libnet.ro
UNICEF

14:16

Stirile ProTV Primele marturii ale tinerei saudite care a fugit n Canada. Am lasat scrisoare de adio

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV Primele marturii ale tinerei saudite care a fugit n Canada. Am lasat scrisoare de adio

Rahaf Mohammed al-Aunun, tanara saudita care a ajuns in atentia presei internationale dupa ce s-a incuiat intr-o camera de hotel din Thailanda, refuzand sa revina acasa cu familia, a vorbit pentru prima data despre experienta sa. continuă pe Hotnews

Stirile Pro TV Primele explicatii ale asistatului social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Un barbat de 46 de ani, asistat social, a cerut ajutor pentru deszapezire. Omul i-ar fi spus dispecerului ca pe o portiune de doua sute de metri de drum din fata curtii sale este prea multa zapada. Dar a fost invitat de dispecer sa puna mana pe lopata si sa curete singur zapada.

Cristina Pruna, deputat USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG 114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

NASA a dat publicitatii noi imagini ale unui asteroid care ar putea lovi Pamantul

NASA a dat publicitatii noi imagini ale unui asteroid care ar putea lovi Pamantul, dar nu in viitorul apropiat, ci peste mai bine de un secol. Asteroidul Bennu s-ar putea prabusi pe planeta noastra pe 27.

Stirile ProTV: Salarii de peste 1.000 de euro pentru romnii care se ntorc n tara. Reactiile acestora

Salarii de 1000 de euro, formare profesionala sau abonamente la clinici medicale private. Cu aceste promisiuni spera Romania sa ii convinga pe cei care lucreaza in strainatate in domeniul constructiilor sa se intoarca acasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )