Libnet.ro
UNICEF

21:30

Strandul Moghioros din Bucuresti, inchis de Directia de Sanatate Publica dupa ce 10 oameni s-au intoxicat cu clor

Hotnews Hotnews,
 Strandul Moghioros din Bucuresti, inchis de Directia de Sanatate Publica dupa ce 10 oameni s-au intoxicat cu clor

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a suspendat activitatea strandului Moghioros strandul Drumul Taberei - complex Magic) dupa ce a prelevat in aceasta dupa-amiaza probe de apa din bazine, anunta Ministerul Sanatatii. 10 persoane - 6 copii si 4 adulti - care au fost la strand au fost transportati la spital luni dupa ce s-au simtit rau. continuă pe Hotnews

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a .

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma .

Prima Dacia Logan electrica a ajuns pe strazile din Bucuresti. Cum se conduce masina romaneasca alimentata de la curent. VIDEO

Masinile electrice incep sa devina si ele o moda, in vederea interdictiilor pentru combustiilii internationali. Prima Dacia Logan electrica se plimba de acum pe strazile din Bucuresti, spre fericirea pasionatilor de masini. Prima Dacia Logan electrica a ajuns in Bucuresti Dacia nu se putea lasa mai prejos, astfel ca a realizat un Sandero Electric, autovehicul .

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, despre localizarea tinerei din Bucuresti, care a anuntat la 112 ca este sechestrata

Intr-un comunicat oficial,Serviciul de Telecomunicatii Speciale a explicat cum s-a facut localizarea tinerei din Bucuresti, care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata intr-un.

Sapte copii si doi adulti, dusi la spital de la strandul Moghioros din cartierul bucurestean Drumul Taberei

Panica la strandul Moghioros din Drumul Taberei din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate prin 112 sa intervina dupa ce sapte copii si doi adulti au acuzat stari de rau din cauza clorului din apa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )