Libnet.ro
UNICEF

16:00

STS da vina pe CNAS pentru intreruperea functionarii sistemului IT din sanatate

Hotnews Hotnews,
 STS da vina pe CNAS pentru intreruperea functionarii sistemului IT din sanatate

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) confirma, intr-un raspuns transmis HotNews. ro, defectiunea aparuta in data de 26 iunie la una dintre sursele neintreruptibile de energie UPS) aflate in proprietatea sa, dar sustine ca asigura alimentarea redundanta cu energie electrica pentru echipamentele CNAS. Cine este vinovat pentru caderea sistemului IT din sanatate? intreruperea functionarii echipamentelor CNAS a fost cauzata de lipsa redundantei serverelor CNAS, transmite STS. continuă pe Hotnews

STS: CNAS e de vina pentru intreruperea functionarii sistemului IT din sanatate

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) confirma intr-un raspuns transmis hotnews. ro defectiunea aparuta in data de 26 iunie la una dintre sursele neintreruptibile de energie UPS) aflate in proprietatea sa, dar sustine ca asigura alimentarea redundanta cu energie electrica pentru echipamentele CNAS.

Purtatorul de cuvant al CNAS, Daniel Osmanovici, a demisionat din functie

Purtatorul de cuvant al CNAS, Daniel Osmanovici, a demisionat din functia de purtator de cuvant al CNAS. Demisia a venit la cateva zile dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut demiterea lui in urma.

China: Un tratat secret pentru folosirea bazelor navale din Cambodgia

China va putea folosi o baza navala din Cambodgia pentru as deplasa fortele militare, conform unui t.

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

RUGACIUNI pentru indragita Teo Trandafir! Din pacate, E ADEVARAT!

Indragita Teo Trandafir este recunscuta pentru sfaturile despre viata pecare le ofera. De curand, indragita prezentatoare TV a scris, peFacebook, care sunt cele mai de pret lucruri care conteaza in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )