Libnet.ro
UNICEF

17:15

STUDIU Care este cea mai sigura forma de autentificare pentru plati, pentru romani

Adevărul Adevărul,
STUDIU Care este cea mai sigura forma de autentificare pentru plati, pentru romani

Consumatorii romani considera ca platile efectuate prin autentificare biometrica sunt mai sigure si mai convenabile decat metodele traditionale, conform noilor cercetari efectuate de Visa. 57% dintre consumatorii romani au renuntat la o achizitie online deoarece nu si-au amintit parola contului. continuă pe Adevărul

FOTO Elicopterele armatei americane s-au antrenat langa cetatea Enisala. Este cea mai letala si mai manevrabila brigada din Europa

Soldatii americanii au facut instructie in poligonul de la Babadag, iar imaginile cu aparatele de zbor militare ale SUA in apropierea cetatii Enisala sunt spectaculoase.

Tarile in care este cel mai sanatos sa traiesti

Lupta din primele linii in pandemia Covid-19 se poarta in spitale. Dar succesul acestei lupte a depins, in mare parte, de eficienta intregului sistem medical si a tot ce tine de el, in fiecare tara. Drept urmare, s-a demonstrat ca exista o corelatie clara intre capacitatea unei tari de a tine virusul sub control si clasamentele anterioare privind sistemele medicale din aceste tari, noteaza BBC.

Cea mai grea parte a pandemiei de coronavirus in Romania: intoarcerea clanurilor care au terorizat Europa

Multe clanuri care au terorizat tari din Europa s-au intors in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Numarul celor care au venit in Romania a depasit un milion de la inceperea pandemiei.

STUDIU Autentificarea biometrica - metoda de plata preferata a romanilor

Cererea consumatorilor pentru platile cu autentificare biometrica este in crestere, potrivit cercetarilor VISA. Acestea arata ca platile biometrice sunt considerate o modalitate de plata mai sigura, spre deosebire de metodele traditionale. Peste 90% dintre consumatorii romani sunt de parere ca recunoasterea amprentelor este cea mai sigura forma de autentificare, urmata indeaproape de scanarea irisului 89%). Confortul este de asemenea un atu important cand vine vorba de platile cu autentificare biometrica, avand in vedere ca 57% dintre respondenti au renuntat anterior la realizarea unei achizitii online, principalul motiv fiind uitarea parolei de acces, se arata intr-un comunicat al companiei.

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, in vremea pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre cum ar trebui privita invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, ziua in care.

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Daca voiai sa platesti mai putin de 4,5 lei pe litrul de benzina, ei bine, se poate. Au fost anuntate preturile valabile pe 20 aprilie si surpriza cea mai mare e, de fapt, la motorina. Pe.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

O fetita de 10 ani, izolata cu bunica moarta in casa. Care este motivul infiorator

Momente grele pentru o familia din localitatea Periam, judetul Timis, dupa ce un membru al familiei a fost depistat cu noul coronavirus, iar mama acestuia a murit la scurt timp dupa ce i s-a facut testul pentru COVID-19. in aceste momente, o familie sta izolata cu batrana moarta in casa pana vor sosi rezultatele testului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )