Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un studiu iNGRIJORATOR! Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii MAMA!

Antena3 Antena3,
Un studiu iNGRIJORATOR! Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii MAMA!

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the Worlds M. continuă pe Antena3

Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, se arata in raportul Starea mamelor din intreaga lume, lansat marti de organizatia Salvati Copiii. Din cele 178 de state incluse, Romania se afla pe locul 65 si pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene) intr-un top al tarilor cu cel mai bun climat pentru mame.

Romania este tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the World039;s Mothers), lansat de organizatia Save.

Peste 95% din consumul total de bere este produs la nivel local

Sectorul berii este unul dintre putinele sectoare din tara noastra care are inca o productie locala in crestere, mai mult de 95% din consumul total de bere fiind produs la nivel local, conform studiului The Contribution made by Beer to the European Economy, realizat de EY si Regioplan pentru asociatia Berarii Europei.

INCOME. Romania, tara taxelor ABERANTE

Cel putin 100 de taxe ar putea fi eliminate intr-o singura zi, fara sa afecteze bugetul de stat. Este o cifra inaintata chiar de catre premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de saptamana.

Care este ingredientul esential pentru slabit

Fibrele ajuta la mentinerea indelungata a starii de satietate, insa eficienta lor in slabit este data de o alta proprietatea a lor, cea de a stimula productia de acetati. Fibrele alimentare sunt o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )