Libnet.ro
UNICEF

23:15

SUA: Cel putin zece morti dupa ce un autobuz plin cu detinuti a fost lovit de un tren

România Liberă România Liberă,
SUA: Cel putin zece morti dupa ce un autobuz plin cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe Drumul interstatal 20. Autobuzul - la bordul caruia erau 12 detinuti, trei gardieni si soferul - plecase din orasul Odessa. continuă pe România Liberă

SUA: Cel putin zece morti, dupa ce un autobuz cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe.

SUA. Cel putin zece morti dupa ce autobuzul unui penitenciar a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas, relateaza ABC News, preluat de MEDIAFAX. Accidentul s-a.

Atac cu racheta asupra unui autobuz plin cu civili in Ucraina: Cel putin 10 morti si 13 raniti

Cel putin zece persoane au fost ucise in estul Ucrainei, in regiunea separatista prorusa, dupa ce o racheta a cazut peste un autobuz. Explozia s-a produs in apropierea unui baraj al armatei ucrainene, transmite.

Cel putin 2 persoane au murit la o fabrica LG din Coreea de Sud

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata in aceasta dimineata dupa o scurgere de azot nitrogen lichid) inregistrata la o fabrica LG din Coreea de Sud, anunta agentia de stiri Yonhap. Scurgerea substan.

Hanner: Valoarea investitiilor pe metru patrat construit in Capitala a crescut cu cel putin 10%, in 2014

Constructia locuintelor livrate in Bucuresti anul trecut a costat mai mult cu cel putin 10% comparativ cu 2013, ca urmare a unei amplasari mai bune a proiectelor si a abordarii unor noi categorii de clienti, potrivit estimarilor Hanner, investitor imobiliar din tarile baltice.

Hanner: Investitia pe mp construit in rezidential a crescut cu cel putin 10% in 2014

Constructia locuintelor livrate in Bucuresti anul trecut a costat mai mult cu cel putin 10% comparativ cu 2013, ca urmare a unei amplasari mai bune a proiectelor si a abordarii unor noi categorii de clienti.

Fuziunea este clara si lucrurile sunt lamurite in cel putin 30 de filiale judetene

Situatia procesului de fuziune PNL-PDL este clara si lucrurile sunt lamurite in cel putin 30 de filiale ale partidului, a declarat, ieri, secretarul general al formatiunii, Marian Petrache, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )