Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Cuvantul pe care administratia Biden vrea sa il inlature din legislatia americana

Hotnews Hotnews,
 SUA: Cuvantul pe care administratia Biden vrea sa il inlature din legislatia americana

Este doar o mica parte a unei ample reforme a legislatiei privind imigratia pregatita de Biden dar semnificatia sa simbolica este uriasa, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Administratia Biden pune presiune pe Merkel sa opreasca North Stream 2

Noua administratie americana este la fel de vehementa impotriva constructiei conductei Nord Stream 2, sustinuta de Rusia, ceea ce reprezinta un obstacol in relatia Washington-Berlin. intr-o declaratie recenta, cancelarul Angela Merkel a declarat ca sanctiunle impuse recent de SUA nu sunt ok, potrivit Politico.

Joe Biden vrea extinderea cu 5 ani a acordului New START, ultimul tratat major dintre SUA si Rusia

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, incearca sa prelungeasca cu cinci ani tratatul de limitare a armelor nucleare strategice New START cu Rusia, a sustinut Washington Post, care a citat.

Biden vrea sa blocheze planul lui Trump de a ridica restrictiile de calatorie impuse de pandemie

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, intentioneaza sa extinda rapid restrictiile de calatorie, blocand, astfel, accesul pentru majoritatea oamenilor care au fost recent in mare parte din Europa si Brazilia la scurt timp dupa ce presedintele Donald Trump va ridica aceste cerinte.

Secretarul de Stat din administratia Biden, Antony Blinken, se angajeaza sa construiasca un front comun impotriva Rusiei, Chinei si Iranului

Secretarul de Stat al viitoarei administratii Biden, Antony Blinken, se angajeaza sa revitalizeze diplomatia americana si sa construiasca un front comun in fata dificultatilor venite din partea Rusiei, Chinei si Iranului, transmite Reuters.

Momentul in care Joe Biden depune juramantul de investire. Ce le-a transmis americanilor dupa ce a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA. VIDEO

Joe Biden a depus juramantul de investitura si a devenit oficial cel de-al 46-lea presedinte al SUA. in cadrul ceremoniei de inaugurare, noul sef al statului american a subliniat ca, astazi, Statele.

MARCEL CIOLACU: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden

Liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti, transmite News. ro.

Frumoasa casa neoromaneasca de pe strada Stirbei Voda, pentru care administratia Firea a dat autorizatie de demolare pe finalul mandatului, este deocamdata salvata: Prefectul a atacat autorizatia in instanta

Frumoasa casa neoromaneasca de pe strada Stirbei Voda 132, pentru care la finalul mandatului, fostul primar Gabriela Firea a dat autorizatie de demolare, a fost salvata. Noul primar general, Nicusor Dan, a suspendat autorizatia de demolare, chiar inainte sa inceapa lucrarile, iar Prefectul Municipiului Bucuresti a atacat miercuri la Tribunalul Bucuresti, autorizatia de demolare, dar si autorizatia de construire, care permitea edificarea unui bloc de 7 etaje in loc, acestea fiind astfel suspendate de drept pana la pronuntarea instantei.

inmatriculari auto 2021. Atentie, soferi! Schimbarile care au intrat in vigoare din ianuarie

Anul 2021 vine si cu noi schimbari in ceea ce priveste inmatricularile de autoturisme. Ce trebuie sa stie toti cei care isi cumpara masini noi sau second-hand. Schimbari la inmatricularile auto in 2021 inscrierea unui autovehicul se face in baza datelor de identificare a proprietarului, caruia i se va inmana un certificat de inmatriculare si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )