Libnet.ro
UNICEF

22:45

SUA: Mai multi morti intr-un atac armat in statul Ohio

România Liberă România Liberă,
SUA: Mai multi morti intr-un atac armat in statul Ohio

Mai multe persoane au murit vineri intr-un atac armat intr-o locuinta din Ohio, in nordul SUA, au relatat media locale, potrivit AFP, preluata de Agerpres. Mai multi anchetatori s-au deplasat la fata locului. O parte a media a relatat ca sapte persoane si-ar fi pierdut viata. Toti ar fi membri ai aceleiasi familii. Biroul de Anchete Penale din Ohio a confirmat, fara a mentiona un numar de victime, ca a avut loc un atac armat in comitatul Pike, la peste 100 de km est de Cincinnati, conform WCPO, antena locala a postului ABC. Liceul din orasul Peebles din apropiere a fost inchis ca masura de precautie, conform postului Fox 10. continuă pe România Liberă

UPTATE. 8 persoane au murit intr-un atac armat in statul Ohio, SUA

Cel putin opt persoane, dintre care doi copii, au fost ucise intr-un atac armat intr-o zona rurala din Ohio, a anuntat vineri ministrul justitiei al acestui stat american, Mike DeWine, precizand ca cel mai probabil sapte dintre victime apartin aceleiasi familii, transmite AFP.

UPDATE. 8 persoane au murit intr-un atac armat in statul Ohio, SUA

Cel putin opt persoane, dintre care doi copii, au fost ucise intr-un atac armat intr-o zona rurala din Ohio, a anuntat vineri ministrul justitiei al acestui stat american, Mike DeWine, precizand ca cel mai probabil sapte dintre victime apartin aceleiasi familii, transmite AFP.

Descoperire infioratoare pe munte. Mai multi biciclisti au trait momente cumplite la inaltime

O plimbare pe munte s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru mai multi biciclisti, din comuna franceza Olmeta-di-Tuda, situata la 20 de kilometri de Corsica.

UPDATE: Mai multi social-democrati s-au reunit la sediul central al PSD. Primele reactii, dupa aflarea sentintei lui Dragnea, in dosarul Referendumul

Mai multi social-democrati s-au reunit, vineri, la sediul central al PSD, pentru a astepta pronuntarea sentintei in dosarul Referendumul.

Sentinta socanta pentru un profesor din Turcia! Barbatul, condamnat la 508 ani de inchisoare dupa ce ar fi abuzat mai multi elevi (VIDEO)

Barbatul a fost condamna la sute de ani de inchisoare pentru ca ar fi abuzat sexual mai multi elevi, anunta cotidianul Le Figaro. Barbatul, in varsta de 54 de ani, profesor la o fundatie.

Bataia in trafic e sport national! Mai multi soferi de TIR au atacat un tanar, pe un drum din Cluj

Mai multi soferi de TIR au atacat un tanar, pe un drum din Cluj. Dupa o sicana in viteza, barbatii au oprit camioanele in mijlocul soselei, apoi s-au dat jos si au inconjurat masina vi.

Mai mult de 24 de morti si peste 200 de raniti intr-un atac al talibanilor din centrul capitalei afgane Kabul (VIDEO)

Mai mult de 24 de persoane au murit si alte peste 200 au fost ranite intr-o explozie produsa in centrul capitalei afgane, in ceea ce, la prima vedere, pare un atac al talibanilor care a avut drept t.

Guvernul da mai multi bani pentru deblocarea lucrarilor la centura Capitalei

Guvernul a stabilit, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A, incercand sa deblocheze lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, intr-un briefing, la Palatul Victoria, scrie Agerpres. Guvernul a stabilit astazi, tot prin Hotarare de Guvern, cateva decizii legate de infrastructura. Avem asadar prin Hotarare de Guvern stabiliti indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A. E vorba de un proiect cu o investitie de 125 de milioane de lei, demarat in 2008, insa in 2012 a fost oprit ca urmare a rezilierii contractului cu constructorul. Raman in executare lucrari de 66 de milioane de lei, pe care le pornim din nou anul acesta, in urma acestei Hotarari de Guvern. incercam de altfel sa si deblocam lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri. ) E vorba de elementele care incearca sa faca legatura intre cele trei autostrazi pe care le avem si care pornesc din zona centurii Capitalei, a spus Dan Suciu.

Cum vrea Brico Depot sa aduca mai multi clienti in magazine: pe ce mizeaza in noua strategie

Cand grupul britanic Kingfisher, cel mai mare jucator european specializat in bricolaj, a achizitionat operatiunile locale ale lantului de magazine Bricostore, piata a resimtit ca va incepe un amplu proces de schimbari lucru care s-a si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )