Libnet.ro
UNICEF

20:15

SUA au STIUT tot timpul ce se petrece in cel mai fierbinte loc din lume. Iata DOVADA

Antena3 Antena3,
SUA au STIUT tot timpul ce se petrece in cel mai fierbinte loc din lume. Iata DOVADA

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma. continuă pe Antena3

ASUS PQ321QE: cel mai subtire monitor 4K Ultra HD

Cel mai subtire monitor 4k Ultra HD din acest moment este ASUS PQ321QE. Rezolutia sa de 3840 x 2160 pixeli este echivalenta cu patru ecrane Full HD aranjate unul langa altul. ASUS PQ321QE, cu 35mm in cel mai gros punct, are diagonala de 31,5 inci si aspect 16:9. Utilizeaza tehnologie IGZO cu semiconductor din Indiu Galiu Oxid de Zinc) pentru stratul activ al panoului LCD, spre deosebire de monitoarele traditionale care utilizeaza siliciu amorf. Panourile IGZO suporta tranzistori mult mai [].

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

Interviu eveniment cu cel mai cunoscut neurochirurg american. Am inteles ca cel care are cea mai mare legatura cu ce ti se intampla esti chiar tu

Ben Carson, cel mai cunoscut neuroghirurg pediatru al Americii si ganditor al lumii moderne, autor a patru bestsellere, a acceptat sa-i acorde un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Celebra publicatie Wall.

VIDEO Cel mai tare gol al lui Maradona iese la lumina

Cel mai mare gol al carierei. Asa a spus Diego Maradona despre golul marcat in urma cu 33 de ani, acum vazut pentru prima oara. A fost marcat in tricoul lui Argentinos Juniors contra celor de la Atletico Pereira, in Columbia, intr-un amical. Chiar daca imaginile au o calitate slaba se poate vedea maiestria lui Maradona, in drumul spre cel mai frumos gol al carierei, cel care a prefatat reusita istorica in meciul cu Anglia de la Cupa Mondiala 1986. Are de a face de doua ori cu mingea aproape din cadere, dribleaza vreo cinci adversari si apoi pe portar. Absolut incredibil.

Fenomen incredibil in Chile: A nins dupa 30 de ani in desertul Atacama, cel mai arid loc din lume (VIDEO)

Un fenomen incredibil a avut loc in Chile, unde a nins dupa 30 de ani in cel mai arid loc din lume, desertul Atacama, relateaza Sky News. Localnicii au ramas uimiti cand au vazut fulgii de nea, ei nefiind.

Imaginile care arata ca exista SPERANTA chiar si in cel mai negru loc din lume. in Siria, dragostea invinge!

Dupa ce mii de oameni au murit in Siria in urma atacului cu arme chimice, un video postat pe Youtube arata ca speranta exista chiar si in cel mai negru loc din lume. Un tata s-a reintalnit cu fiul sau, dupa.

Adela Popescu si Radu Valcan pleaca la drum facand autostopul in cel mai nou clip Dj Project Fara tine

Dj Project si Adela Popescu lanseaza videoclipul piesei Fara tine, un videoclip incendiar, foarte alert, plin de pasiune, filmat pe malul Marii Negre, la care au participat 6000 de persoane si care spune doua povesti de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriza: Radu Valcan. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea si veti surprinde imagini .

Internetul din China a fost afectat de cel mai important atac informatic din istorie: A perturbat accesul la site-urile gazduite in tara

China, patria hackerilor, a fost tinta unui atac informatic de mare amploare, acesta fiind clasificat drept cel mai important de pana in prezent. Potrivit unei agentii semiguvernamentale citata de AFP,.

Lovitura uriasa care a paralizat China. E cel mai MARE atac din istorie

Internetul chinez a fost tinta unui atac informatic de proportii, cel mai important pe care l-a cunoscut vreodata si care a perturbat puternic accesul la site-uri gazduite in China, relateaza marti.

VIDEO A nins in desertul Atacama, cel mai arid loc de pe glob

In desertul Atacama din Chile, cel mai arid loc din lume, a nins si a plouat, fiind vorba de cele mai consistente precipitatii atmosferice din ultimele trei decenii. Turistii s-au bucurat de acest fenomen rar, insa localnicii au avut probleme cu alunecarile de teren care au blocat soselele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )