Libnet.ro
UNICEF

11:45

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 Elevii dau azi simularea la Matematica. Subiectele, la Adevarul Live de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 Elevii dau azi simularea la Matematica. Subiectele, la Adevarul Live de la ora 12.00

Azi elevii de clasa a VIII-a din toata tara trec prin simularea examenului la Matematica pentru Evaluarea Nationala, al doilea test dupa cel de la Romana, de ieri, care le-a adus subiecte neasteptat de usoare. La Adevarul Live, de la ora 12. 00, vom discuta exercitiile primite de elevi cu profesoara Anca Davidescu, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala si de asemenea baremul de corectare. continuă pe Adevărul

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 Elevii dau azi simularea la Matematica. Subiectele, la Adevarul Live de la 12.00

Azi elevii de clasa a VIII-a din toata tara trec prin simularea examenului la Matematica pentru Evaluarea Nationala, al doilea test dupa cel de la Romana, de ieri, care le-a adus subiecte neasteptat de usoare. La Adevarul Live, de la ora 12. 00, vom discuta exercitiile primite de elevi cu profesoara Anca Davidescu, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala si de asemenea baremul de corectare.

EVALUARE NATIONALA 2014 Elevii au petrecut dupa simularea la Romana: subiectele au fost neasteptat de usoare

Stresul de la simularea de marti de la Romana nu a fost foarte mare, mai ales pentru ca elevii de clasa a VIII-a au fost anuntati dinainte ca notele nu se vor trece in catalog. Mai mult, ei au spus dupa testare ca a fost mult mai usor decat au anticipat.

EVALUARE NATIONALA 2014 Examen mai greu la simularea de la Matematica

Testul de miercuri de la Matematica a fost un semnalde alarma pentru unii elevi de clasa a VIII-a, multi considerand ca subiectele au fost mai grele decatse asteptau. Profesorii spun ca problemele puteau fi rezolvate intr-o ora de un elev mediu.

Evaluare nationala 2014: azi are loc simularea la Romana

Azi elevii de clasa a VIII-a din toata tara trec prin simularea examenului de Limba si literatura romana de la Evaluarea Nationala.

EVALUARE NATIONALA 2014 Azi are loc simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, de la 11.00

Azi elevii de clasa a VIII-a din toata tara trec prin simularea examenului de Limba si literatura romana de la Evaluarea Nationala. De la ora 11, la Adevarul Live, profesoara Iulia Pop, de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala arata cum ar trebui rezolvate subiectele primite la testul de azi de la Romana, unde au fost capcanele pentru elevi si cum sa se pregateasca pentru examenul propriu-zis din iunie.

Simulari Evaluarea Nationala 2014 Remus Pricopie: Subiectele de la simularea de Limba si literatura romana vor fi de nivel mediu

Simularea probelor de examen din cadrul Evaluarii Nationale ii ajuta si ii pregateste pe elevi in vederea examenului din iunie, a transmis ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Pentru ca maine incep testele in cadrul simularilor pentru examenul de Evaluare Nationala, cu proba de limba si literatura romana, le urez elevilor mult succes si putere de concentrare. Toti elevii trebuie sa stie ca subiectele vor fi de nivel mediu, a declarat ministrul Educatiei.

EVALUARE NATIONALA 2014 incep simularile la examenul de Capacitate

Toti elevii de clasa a VIII-a vor sustine, saptamana viitoare, simularea la Evaluarea Nationala, la probele Limba si literatura romana si Matematica, urmand ca rezultatele, care nu vor fi trecute in catalog, sa fie afisate pe 7 martie.

Simulari Evaluarea Nationala 2014 Elevii de clasa a VIII-a sustin marti simularea la Limba si literatura romana. La ce ora incepe simularea, cine corecteaza lucrarile si ce se intampla cu rezultatele

Simularile Evaluarii Nationale 2014 incep maine, 18 februarie, cu Limba si literatura romana - proba scrisa. Elevii de clasa a VIII-a vor fi testati la nivel national, iar simularea se va desfasura la aceeasi ora in toata tara. Simularea va incepe la ora 9:00, cand se deschid plicurile sigilate cu subiectul multiplicat, iar timpul pentru rezolvarea subiectelor este de 2 ore. Corectarea lucrarilor se realizeaza in centre zonale organizate de inspectoratele scolare, constituite din profesori din localitatea in care s-a organizat centrul. Rezultatele obtinute de elevi la simularile nationale nu se contesta. Notele nu se trec in catalog. Subiectele de simulare nu vor contine capitole precum figuri de stil - alegoria, complementul direct si propozitia subordonata completiva directa; complementul indirect si propozitia subordonata completiva indirecta; complementele circumstantiale si propozitiile subordonate circumstantiale corespunzatoare.

EVALUARE NATIONALA 2014 Marti incep simularile. Ce ii asteapta pe elevi la examenele la Romana si la Matematica

Marti, elevii de clasa a VIII-a vor sustine prima simulare pentru Evaluarea Nationala, la Limba si literatura romana, iar joi, la Matematica, urmand ca rezultatele sa fie publicate pe 7 martie.

Subiecte Simulari Evaluarea Nationala 2014 Subiectele si baremele de la simularea la Matematica

Subiectele si baremele de la simularea examenului de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2014 au fost publicate de inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti. Elevii de clasa a VIII-a au avut de rezolvat astazi, 19 februarie, in cadrul testarii de la Matematica, trei subiecte mari notate fiecare cu cate 3 puncte. Timpul de lucru a fost de 2 ore, iar rezultatele vor fi afisate pe 7 martie. Rezultatele de la simularile nationale nu se contesta, iar notele nu se trec in catalog. Vezi in articol subiectele si baremele integrale de la Simularea la Matematica - clasa a VIII-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )