Libnet.ro
UNICEF

17:15

Subiectele zilei:Societatile suveica ale milionarului Sebastian Ghita; Ministerul turc al Transporturilor: cargoul cu oi care a scufundat nava rusa si-a continuat drumul;Romania educata in UE: Cea mai mica rata de licentiati in grupa 30 - 34 de ani, una

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Societatile suveica ale milionarului Sebastian Ghita; Ministerul turc al Transporturilor: cargoul cu oi care a scufundat nava rusa si-a continuat drumul;Romania educata in UE: Cea mai mica rata de licentiati in grupa 30 - 34 de ani, una

Gigi Becali: SRI a ordonat sa intru in puscarie. I-am dat 10. 000 de dolari lui Maior!/ Maior:Nu am luat niciun ban!. Patronul echipei FCSB a facut niste afirmatii extrem de grave in aceasta seara. Cartierul din Timisoara unde oamenii aduna bani intr-o sticla asezata pe o fantana. Fantana din Piata Noua, aflata in Calea Lipovei, nu mai functioneaza de aproape un an, desi gustul apei. continuă pe Hotnews

Societatile suveica ale milionarului Sebastian Ghita

Sume impresionante de bani pe care firmele IT ale lui Sebastian Ghita le primeau de la stat, erau transferate prin mai multe societati suveica si in final ajungeau in conturile unor apropiati ai fostului deputat. Detaliile apar intr-unul din dosarele aflate la Curtea Suprema, in care procurorii DNA cer emiterea unui nou mandat de arestare in lipsa.

Sebastian Ghita nu este un caz singular: Un prieten al premierului Sorin Grindeanu a fugit din tara dupa ce a fost condamnat la inchisoare (FOTO)

Fuga din tara a fostului deputat Sebastian Ghita a fost unul din subiectele care a tinut atentia presei in ultimele 4 luni. Dar este demn de notat ca acesta nu este singura persoana care are probleme cu.

DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita (surse)

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca anchetatorii au cerut emiterea de mandate arestare pe numele lui Ghita in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de Ghita-Ponta-Blair si in cel in care fostul parlamentar este urmarit penal alaturi de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Hertanu.

EXCLUSIV Pe urmele lui Sebastian Ghita in Serbia. Strada din Belgrad unde s-ar fi ascuns fugarul

O straduta mica din vechiul Belgrad, aproape de Dunare, cu locuinte modeste. In unele case sunt mai multe apartamente care se inchiriaza inclusiv pentru perioade scurte de o zi, exceptie facand o casa mare. Cu ajutorul unui reporter de la Balkanik Investigative Reporting Network, HotNews. ro a identificat strada pe care a locuit Sebastian Ghita cat s-a ascuns in Serbia. Un locuitor a indicat casa din imagine drept locul unde ar fi stat, altii sustinand ca acolo locuieste un om de afaceri impreuna cu mama lui. Secretomania pare sa fie cuvantul de ordine in Serbia. Presupusa locatie unde s-a ascuns Sebastian Ghita este strada Dusina, care are o iesire in bulevardul Cvijiceva. foto).

Probele pe care le vor folosi avocatii lui Sebastian Ghita impotriva extradarii

Ana-Maria Roman a aratat marti, la emisiunea Esential, cum vrea sa scape fostul deputat Sebastian Ghita de extradare. Ana-Maria Roman a jucat rolul avocatului lui Sebastian Ghita si a.

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei si-a indeplinit atributiile: Termenul prelungit in cazul extradarii lui Sebastian Ghita este doar o masura de precautie. Ministerul sarb al Justitiei confirma primirea cererii din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca institutia pe care o conduce si-a indeplinit atributiile in cazul fostului deputat fugar Sebastian Ghita, iar prelungirea termenului pentru extradarea mogulului IT a fost doar o masura de precautie.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministerul sarb al Justitiei confirma primirea cererii din Romania. Ce urmeaza

Ministerul sarb al Justitiei a primit astazi de la omologii romani cererea oficiala de extradare a lui Sebastian Ghita, a declarat pentru HotNews. ro Milica Vuckovic, purtator de cuvant al institutiei.

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei si-a indeplinit atributiile: Termenul prelungit in cazul extradarii lui Sebastian Ghita este doar o masura de precautie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca institutia pe care o conduce si-a indeplinit atributiile in cazul fostului deputat fugar Sebastian Ghita, iar prelungirea termenului pentru extradarea mogulului IT a fost doar o masura de precautie.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei si-a indeplinit obligatiile privind extradarea lui Sebastian Ghita de ieri de la ora 13:30. Am trimis intreaga documentatie la Ministerul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca in ceea ce priveste procedurile de extradare a lui Sebastian Ghita, institutia pe care o conduce si-a indeplinit obligatiile de ieri de la ora 13:30. Tudorel Toader a adaugat ca Am trimis intreaga documentatie la Ministerul Justitiei din Serbia, peste 475 de pagini, a fost tradusa de noi cu un efort sustinut.

Sebastian Ghita, aproape de un record de mandate de arestare: DNA Ploiesti mai cere doua pe nume fostului deputat

Pe numele lui Sebastian Ghita, magistratii au emis trei mandate de arestare in lipsa ca urmare a cerere procurorilor DNA. Cu toate acestea, fostul deputat este aproape sa bata un nou record deoarece DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3356 seconds )