Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sucul Angry Birds a depasit Coca Cola la vanzari in Finlanda

B1 B1,
Sucul Angry Birds a depasit Coca Cola la vanzari in Finlanda

Pana acum cativa ani, Nokia era mandria finlandezilor, nu exista niciun alt telefon mobil mai bun decat cel conceput in tara lor. Acum, finlandezii au gasit un nou motiv national de mandrie. Angry Birds, made. continuă pe B1

Sucul Angry Birds a depasit Coca Cola la vanzari in Finlanda

Pana acum cativa ani, Nokia era mandria finlandezilor, nu exista niciun alt telefon mobil mai bun decat cel conceput in tara lor. Acum, finlandezii au gasit un nou motiv national de mandrie. Angry Birds, made.

Bautura Angry Birds, mai populara decat Coca-Cola si Pepsi in Finlanda.

CEO-ul companiei finlandeze Rovio, care produce Angry Birds, a anuntat ca, in Finlanda, bautura racoritoare care poarta numele jocului este mai populara decat Coca-Cola si Pepsi, potrivit Realitatea. net. Peter Vesterbacka, CEO-ul Rovio, a anuntat ca bautura racoritoare Angry Birds, care are gust de fructe, va fi lansata in viitorul apropiat si in Australia si Noua Zeelanda, scrie thenextweb. com.

Angry Birds a inspirat o expozitie de arta

Undeva in lumea asta larga, exista o expozitie la o galerie de arta intitulata sugestiv: Angry Birds All Levels. Este vorba de serie de tablouri precum cele din imaginea de mai jos care au o legatura foarte stransa cu jocurile Angry Birds. Pentru a obtine efectul scontat, Evan Roth, autorul coletiei a imortalizat atingerile si miscarile degetelor pe ecranul unui iPhone plasand deasupra respectivului panou o hartie si murdarindu-si degetele cu tus. Rezultatul, dupa cum veti vedea si in clipul .

Coca-Cola intra in Formula 1 alaturi de o echipa de top

Compania Coca-Cola a decis sa-si asocieze numele cu Formula 1 si din 2013 va sponsoriza una dintre echipele de top ale Marelui Circ.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )