Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suma contractelor semnate cu Romania este URIASA. A inceput forumul economic China-Europa

Antena3 Antena3,
Suma contractelor semnate cu Romania este URIASA. A inceput forumul economic China-Europa

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de. continuă pe Antena3

Suma contractelor semnate cu Romania este URIASA. Anuntul facut de oficialul chinez, la Bucuresti

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat luni, la Palatul Victoria, ca suma contractelor comerciale semnate la Bucuresti, intre cele doua parti, este uriasa. Vreau sa va asigur ca suma este uriasa.

Prim-ministrul Chinei: Suma contractelor semnate cu firmele romanesti este uriasa

Prim-ministrul Chinei, Li Keqiang, a afirmat ca suma contractelor de investitii pe care companiile chineze le vor semna cu cele romanesti, cu prilejul vizitei sale la Bucuresti, este uriasa si va depasi valoarea stabilita initial.

A inceput forumul economic China-Europa. Ponta, discurs pentru banii chinezilor: Relatia cu China este foarte puternica

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

A inceput forumul economic China-Europa. Premierul chinez: Dorim sa avem schimburi comerciale cu tarile din Europa

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

Premierul chinez: Romania este un pilon important intre China si UE.

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat ca Romania este un pilon important intre China si Uniunea Europeana. Cred ca exista o baza solida pentru cooperarea intre Romania si China. Relatiile chino-romane sunt relatii exceptionale si tratam Romania ca un partener strategic si avem dorinta sa promovam cooperarea in domeniul comercial. Romania are o influenta deosebita in spatiul din Europa Centrala si de Est. Romania este a doua tara ca marime si ca populatie din aceasta zona si de aceea .

Zgonea: Romania este foarte preocupata de viitorul SEECP

Romania este foarte preocupata de viitorul Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est SEECP), a declarat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in cadrul unei intalniri cu Alenka Bratusek, prim-ministrul Republicii Slovenia.

Top CE: Romania este pe ultimul loc in UE la absorbtia banilor din Fondul Social European

Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana privind absorbtia banilor din Fondul Social European, cu o rata de numai 26%, mai putin de jumatate din media UE, releva datele furnizate luni de Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )