Libnet.ro
UNICEF

22:30

Summitul G20 din Hamburg: Noi confruntari, manifestantii au incendiat masini ale politiei

Hotnews Hotnews,
 Summitul G20 din Hamburg: Noi confruntari, manifestantii au incendiat masini ale politiei

Noi ciocniri au izbucnit vineri dimineata in marja summitului G20 din Hamburg, manifestantii incendiind masini ale politiei germane, potrivit fortelor de ordine, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Summitul G20 din Hamburg: Noi confruntari, manifestantii au incendiat masini ale politiei

Noi ciocniri au izbucnit vineri dimineata in marja summitului G20 din Hamburg, manifestantii incendiind masini ale politiei germane, potrivit fortelor de ordine, scrie AFP.

VIDEO UPDATE Summitul G20 din Hamburg: Noi confruntari, manifestantii au incendiat masini ale politiei

Noaptea de joi a inregistrat nenumarate incidente si confruntari de strada cu politia din Hamburg, in cadrul carora s-a ajuns la violente, raniri si punerea in miscare a tunurilor de apa, pentru a dispersa blocadele. Vineri dimineata manifestantii impotriva summit-ului G20 au intrat intr-o noua runda de marsuri, demonstratii pasnice, dar si violente.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anuntat ca Rusia va participa in mod activ la summitul G20 din orasul german Hamburg

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca Rusia va fi implicata in mod activ in discutiile din cadrul summitului G20 de la Hamburg, care se desfasoara in perioada 7-8 iulie, relateaza site-ul agentiei Anadolu, potrivit Mediafax.

Germania asteapta aproximativ 8.000 de protestatari la summitul G20 din Humburg

Fortele de securitate germane asteapta ca aproximativ 8. 000 de protestatari violenti sa se stranga in orasul Hamburg in aceasta saptamana, unde cancelarul Angela Merkel va gazdui liderii economiilor de varf ale G20, a declarat marti ministrul de interne Thomas de Maiziere, relateaza Reuters.

VIDEO Hamburg: Ciocniri intre manifestantii anti-G20 si politie, care a folosit tunuri de apa si gaze lacrimogene

O serie de ciocniri au aparut joi seara la Hamburg, unde are loc summitul G20, intre mii de manifestanti si politie, car ea recurs la gaze lacrimogene si la tunuri de apa pentru a dispersa multimea, anunta AFP.

INFOGRAFIE incepe Summitul G20 de la Hamburg: Politia germana, puternic mobilizata. Unde innopteaza cei mai puternici oameni din lume

Cei mai puternici oameni din lume se afla in perioada 7-8 iulie la Hamburg, in nordul Germaniei, unde are loc summitul G20. intalnirile de lucru la care vor participa liderii politici vor fi organizate in zona Hamburg Messe, in care se desfasoara in mod frecvent evenimente nationale si internationale.

FOTO + VIDEO. Proteste la Hamburg. Mii de manifestanti antiglobalizare sunt in strada, inainte de summitul G20. Fortele de ordine intervin cu tunuri de apa. 76 de politisti au fost raniti

Mii de protestatari antiglobalizare au iesit pe strazile din Hamburg, unde, incepand de joi, se desfasoara summitul G20. in cadrul intalnirii participa cei mai importanti lideri mondiali.

FOTO + VIDEO. Proteste la Hamburg. Mii de manifestanti antiglobalizare sunt in strada, inainte de summitul G20. Fortele de ordine intervin cu tunuri de apa

Mii de protestatari antiglobalizare au iesit pe strazile din Hamburg, unde, incepand de joi, se desfasoara summitul G20. in cadrul intalnirii participa cei mai importanti lideri mondiali.

Donald Trump a ajuns la Hamburg, unde urmeaza sa aiba loc summitul G20

Presedintele american Donald Trump a sosit joi la summitul G20 DE la Hamburg, riscand izolarea in ceea ce priveste politica SA in domeniul climei si mania protestatarilor anti-capitalisti care ameninta sa intrerupa intalnirea celor mai importante puteri economice mondiale, relateaza Reuters.

Summitul G20 de la Hamburg, cel mai tensionat din istoria organizatiei: Donald Trump, discutii delicate cu Xi Jinping, Vladimir Putin si Angela Merkel

Summitul G20 de vineri si sambata, la Hamburg, se anunta unul dintre cele mai conflictuale de la crearea acestui forum, in 2008, tensiunile bilaterale fiind hranite de actualitatea internationala si de divergentele de fond cu presedintele american Donald Trump, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )