Libnet.ro
UNICEF

17:15

Suntem unul dintre cele 10 state UE afectate de deciziile administratiei americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem unul dintre cele 10 state UE afectate de deciziile administratiei americane

Exportul de aluminiu si otel, afectat de deciziile lui Trump in primele sase luni ale anului majoritatea eforturilor au fost concentrate pentru rezolvarea crizei comerciale internationale privind exportul de aluminiu si otel in SUA, criza declansata de politica protectionista pe care presedintele Donald Trump a dorit sa o aplice in relatia cu Uniunea Europeana prin impunerea unor taxe mari la importul acestor produse pe teritoriul american, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. continuă pe Ziarul Bursa

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Orban: Probabil domnul Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei - Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea - sa-si depuna candidatura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, cu privire la respingerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca, probabil, ministrul Tudorel Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei, respectiv Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea, sa-si depuna candidatura.

Retragere BOMBA de la DNA: Unul dintre cei mai importanti procurori se pensioneaza

Unul dintre cei mai importanti procurori DNa se retrage. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de eliberare din functie prin pensionare depusa de Camelus Paduraru. Paduraru a.

VIDEOVolvo XC40 este una dintre cele mai sigure modele de pe piata

Categoric 2018 este un an extraordinar pentru Volv, si in mod particular pentru modelul XC40 care dupa titlul Car of the Year 2018, a obtinut la testele organizate de Euro NCAP unul dintre cele mai bune scoruri.

LOVITURA de proportii: Una dintre cele mai mari afaceri din Romania pune LACATUL pe usa si concediaza toti angajatii! Le mai dau luna asta salariu si apoi Dumnezeu cu mila

Un business de 18 mil. euro este decimat de pesta porcina! Este vorba de producatorul de mezeluri Carniprod, al antreprenorul Nicolae Ciuleac, care detine o unitate de procesarea a carnii in Tulcea, propriul.

DRAMA prin care trece una dintre CELE MAI FRUMOASE tenismene: Are aceste probleme de care nu poate sa scape (FOTO)

Monica Niculescu, jucatoare de top din Romania, dezvaluie adevaratul motiv pentru care Eugenie Bouchard, una din primele cinci jucatoare de tenis ale lumii, s-a retras din prim-planul sportiv. Fosta finalista.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )