Libnet.ro
UNICEF

01:05

Superbet deschide 50 de agentii de pariuri in Polonia. Anul viitor, compania romaneasca va intra in Serbia si Slovacia

Adevărul Adevărul,
Superbet deschide 50 de agentii de pariuri in Polonia. Anul viitor, compania romaneasca va intra in Serbia si Slovacia

Compania romaneasca Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, si-a lansat oficial operatiunile pe piata din Polonia, iar pana la sfarsitul anului va avea functionale 50 de agentii. Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet Romania, a declarat pentru News. ro ca a format deja echipe pentru ca anul viitor sa poata intra si pe pietele din Serbia si Slovacia. continuă pe Adevărul

O noua cursa aeriana catre Antalya va fi disponibila de anul viitor din Craiova

O cursa aeriana catre Antalya va fi disponibila de anul viitor din Craiova. Zborurile vor fi operate in fiecare vineri, incepand de la 1 iunie si pana la 14 septembrie 2018.

Nu cred ca va fi ridicat anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si i-a criticat pe oficialii de la Bucuresti care sustin acest lucru, spunand ca afiseaza un optimism nepotrivit, conform Agerpres.

Iohannis, despre o eventuala ridicare a MCV, anul viitor: Eu nu cred in asa ceva. Acest optimism afisat este nepotrivit

Presedintele Klaus Iohannis a spus vineri, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si ca acest optimism afisat este nepotrivit.

Iohannis, despre MCV: Nu cred ca va fi ridicat anul viitor, optimismul guvernantilor de la Bucuresti este nepotrivit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si i-a criticat pe oficialii de la Bucuresti care sustin acest lucru, spunand ca afiseaza un optimism nepotrivit.

Klaus Iohannis, noi critici la adresa guvernantilor: Nu cred in ridicarea MCV anul viitor. Partea guvernamentala nu si-a facut treaba privind investitiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Goteborg, ca nu crede in ridicarea MCV pentru Romania anul viitor, precizand ca optimismul afisat de reprezentantii coalitiei de guvernare.

Mihai Tudose: Proiectul bugetului pe anul viitor va fi gata in maximum zece zile

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 va fi gata in maximum zece zile si, odata cu acesta, va fi aprobata si hotararea de Guvern pentru cresterea salariului minim brut, a anuntat astazi, la Baile Herculane, premierul Mihai Tudose.

Tudose: Proiectul bugetului pe anul viitor va fi gata in maximum zece zile

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, la Baile Herculane, ca proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 va fi gata in maximum zece zile si, odata cu acesta, va fi aprobata si hotararea de Guvern pentru cresterea salariului minim brut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )