Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

România Liberă România Liberă,
Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din . continuă pe România Liberă

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Guvernul francez a adoptat vineri bugetul pentru anul 2013, care cuprinde un pachet de masuri de austeritate bazat in principal pe cresterea taxelor aplicate persoanelor cu venituri mari si companiilor, in incercarea de a reduce deficitul bugetar.

Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Moneda Chinei - yuanul - a urcat, ieri, pana la nivelul maxim al ultimilor 19 ani, fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile de la Beijing vor lua noi masuri pentru sustinerea economiei.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Septembrie a fost cea mai sangeroasa luna din ultimii doi ani, in Irak.

Septembrie a fost cea mai violenta luna in Irak din august 2010, cu 365 de morti si 683 de raniti, potrivit unei statistici comunicate luni de doua ministere irakiene, al Sanatatii si de Interne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit statisticilor, 182 de civili, 88 de politisti si 95 de soldati au murit in violentele produse in aceasta luna care tocmai s-a incheiat. Printre raniti, 453 sunt civili, 110 politisti si 120 soldati. Acesta este cel mai grav bilant din august 2010, cand au .

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta anul acesta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie: In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )