Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surpriza: directorul OMS a refuzat testarea pentru covid-19. Cum isi scuza gestul pe care il promoveaza

Playtech Playtech,
Surpriza: directorul OMS a refuzat testarea pentru covid-19. Cum isi scuza gestul pe care il promoveaza

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a revenit la munca dupa o perioada de 17 zile de izolare, dupa ce s-a expus la noul coronavirus. Gestul sau de a nu se testa dupa revenire a surprins, insa, mai multa lume. Motivul pe care acesta l-a explicat este plauzibil, dar multe persoane il judeca pentru lipsa de . continuă pe Playtech

Directorul OMS a iesit din carantina si s-a intors la lucru. De ce nu s-a testat pentru Covid-19

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-a intorsla lucru la Geneva, dupa ce a fost contact cu o persoana testata pozitiv cu virusulCovid-19. El a spus ca nu.

Directorul OMS s-a intors la lucru dupa carantina si nu considera necesar sa se testeze

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a revenit luni la lucru la Geneva, dupa ce a stat in izolare in urma expunerii la noul coronavirus, afirmand ca nu considera necesar un test, relateaza Reuters.

Testarea pentru COVID-19, prea scumpa pentru romani

Nemultumirea romanilor reiese dintr-un sondaj de opinie realizat pe un esantion de 1000 de persoane. Mai bine de jumatate dintre respondenti spun ca in Romania este greu sa intri in posesia testului si tratamentului pentru noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )