Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surse New York Times: FBI trateaza ancheta in cazul atacului din California ca dosar antiterorist

Adevărul Adevărul,
Surse New York Times: FBI trateaza ancheta in cazul atacului din California ca dosar antiterorist

Biroul Federal pentru Investigatii din Statele Unite trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, anunta surse citate de cotidianul The New York Times. continuă pe Adevărul

Dansul ursuluide la Comanesti a ajuns vedeta in New York Times. Ce semnifica si cat de vechi este acest obicei

Miercuri, 2 decembrie, New York Times a publicat un amplu reportaj, semnat James Estrin, in care este prezentat Dansul Ursului vazut prin ochii Dianei Zeyneb Alhindawi, pe jumatate romanca, pe jumatate de origine irakiana, plecata din Moinesti de la varsta de 8 ani.

FBI trateaza atacul armat din California ca dosar antiterorist

Biroul Federal pentru Investigatii din Statele Unite trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, anunta surse citate de cotidianul The New York Times.

Carol, o drama despre iubirea dintre doua femei, a fost marele castigator la New York Film Critics Circle

Lungmetrajul Carol, o drama ce prezinta povestea povestea de iubire dintre doua femei, interpretate de actritele Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost recompensat cu patru trofee la gala organizata de New York Film Critics Circle NYFCC), potrivit screendaily. com.

VIDEO. New York, in spiritul sarbatorilor: A fost iluminat bradul din Rockefeller Center

New York a dat startul sarbatorilor de iarna cu traditionala ceremonie de aprindere a luminitelor uriasului brad instalat in piata Rockefeller Center, in ciuda emotiilor generate de atentatele de miercuri din California. La eveniment au cantat Sting, James Taylor, Andrea Bocelli si Michael Buble.

VIDEO Autorul atacului armat din SUA avea legaturi cu teroristi islamisti/ FBI trateaza ancheta ca dosar antiterorist

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism international, anunta surse citate de presa americana, in timp ce autoritatile au gasit bombe artizanale in locuinta criminalului, scrie Mediafax. FBI trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, au anuntat surse citate de cotidianul The New York Times.

Noi arestari in cazul de coruptie din cadrul FIFA. Inculparea presedintelui demisionar Sepp Blatter e iminenta

Autoritatile elvetiene au arestat 12 persoane, joi, la Zurich, in cadrul anchetei cu privire la scandalul de coruptie din cadrul FIFA, informeaza New York Times, care mentioneaza ca presedintele demisionar al forului mondial, Joseph Blatter, nu se numara printre arestati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )