Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surse: Scandal in PNL. Orban vrea sa fie premier din nou, nimeni nu il sustine, Citu refuza sa se retraga

Antena3 Antena3,
Surse: Scandal in PNL. Orban vrea sa fie premier din nou, nimeni nu il sustine, Citu refuza sa se retraga

Scenariul cu Ludovic Orban din nou premier arunca in aer negocierile pentru formarea noului guvern si provoaca un scandal mare in PNL. continuă pe Antena3

Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern

Liberalii iau in calcul varianta ca Ludovic Orban sa fie propus din nou premier ca solutie a deblocarii negocierilor cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea noului Guvern. Varianta va fi discutata in sedinta pe care liderii PNL o au marti seara, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

USR PLUS nu considera ca varianta Ludovic Orban premier ar fi cea potrivita si nu e de acord cu o astfel de nominalizare, scrie partidul USR pe Facebook, ca reactie dupa ce Klaus Iohannis a spus ca l-ar desemna pe Ludovic Orban ca premier daca acesta va fi propus de coalitia PNL-USR-Plus-UDMR. USR scrie ca variantele pe care partidul le sustine sunt fie Dacian Ciolos, propunerea USR-Plus, fie Florin Citu din partea PNL.

USR discuta miercuri seara varianta ca Ludovic Orban sa fie din nou premier - surse

Liderii USR PLUS discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban sa fie propunerea partidelor de dreapta pentru a deveni premier desemnat. Potrivit unor surse politice, aceasta varianta nu este agreata, dupa ce liderul PNL si-a dat demisia din functia de premier pe 7 decembrie.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

Citu insista sa fie premier. Orban risca sa ajunga simplu deputat

Liderul PNL, Ludovic Orban, se afla in cadere libera in acest moment.

Mutarea USR si raspunsul PNL. Orban se intoarce?

In negocieri conteaza capacitatea de a-ti surprinde partenerul, de a rasturna situatia, mai ales cand lucrurile ajung in impas. Ceea ce USR a facut, prin anuntul lui Barna ca renunta la sefia Camerei. Nu inseamna ca solutia propusa va fi acceptata de Orban, dar PNL este pus in situatia de a da un raspuns. Sa fie, revenirea lui Orban in postura de candidat pentru functia de premier? Ce ar face presedintele Iohannis in acest caz?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )