Libnet.ro
UNICEF

17:31

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

Razboinicii si Faimosii lupta cu toate armele intr-un nou joc de imunitate! Tensiunile ating cote maxime in echipa albastra! Nu mai e sustinerea aia de la inceput! Urmariti o editie incendiara, sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de sambata 29 februarie Fanii celebrului show . continuă pe Playtech

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 29 februarie

Premiera sezonului opt iUmor adus, sambata trecuta, momente de exceptie fanilor emisiunii. Am avut magie digitala, dansuri inedite, balada bombardierului, stand-up istoric si multe, multe alte momente ce sigur v-au lasat fara replica! Emisiunea iUmor de pe Antena 1 editia a doua de sambata 29 februarie Obisnuit cu scena de teatru si cu cea .

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 26 februarie

PRO TV pregateste o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali investitori, .

Sevilla CFR Cluj Live Stream Online pe Digi Sport 1 Europa League

Meciul dintre Sevilla si CFR Cluj va avea loc joi, 27 februarie, de la ora 22:00 Digi, Dolce, Look), pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League. CFR Cluj si Sevilla s-a incheiat la egalitate, 1-1, saptamana trecuta, in prima mansa. Sevilla CFR Cluj Live Stream .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 29 februarie Livian a anuntat ca .

Relatie de dragoste, la Survivor Romania. Cei doi concurenti si-au surprins familiile de acasa

Doi tineri de la Survivor Romania au reusit ca intre probele extenuante si conditiile precare de zi cu zi sa se indragosteasca. Acestia si-au surprins familiile de acasa si s-au sarutat in fata camerelor. Familia razboinicului este de acord cu noua cucerire a sa. Ce spune tatal sportivului despre posibila viitoare nora? Survivor Romania: Sarut .

Acuzatii grave la Survivor Romania. O concurenta amenintata cu bataia si puscaria, dupa ce a aparut in Daily Mail

Ana Maria Pal a devenit tinta unor reactii vehemente venite de pe intreg mapamondul, dupa ce l-a facut KO pe Andrei Ciobanu, la Survivor Romania 2020. Un articol din Daily Mail a relatat atacul Faimoasei la adresa rivalului sau, strangand aproximativ 400 de comentarii. Multe dintre acestea o condamna pentru violenta de care a dat .

Lacrimi de fericire la Romanii au Talent. Ce se intampla acum pe Pro TV LIVE TEXT

Vineri seara, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV aduce in casele romanilor o noua editie spectaculoasa a show-ului devenit deja traditional inaintea weekend-ului. Asa cum probabil ati ghicit deja, este vorba despreRomanii au Talent, emisiunea in care cei mai talentati concurenti se intrec pentru a-i cuceri pe telespectatori, dar si pentru a pleca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )