Libnet.ro
UNICEF

17:00

Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros

Rusoaica Svetlana Kuznetsova va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in ultimul meci din optimi, Kuznetsova, cap de serie 27 la Paris, a. continuă pe Antena3

Cine e Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din sferturi

Rusoaica Svetlana Kuznetsova s-a calificat, luni seara, in sferturile de finala de la Roland Garros dupa ce a invins-o in doua seturi pe Lucie Safarova din Cehia, scor 6-3, 6-4.

Ilie Nastase ii tempereaza elanul Simonei Halep: Trebuie sa joci mult mai bine ca sa castigi turneul Roland Garros!

Fostul mare tenisman ii cere Simonei Halep sa ramana cu picioarele pe pamant dupa succesul obtinut in optimile turneului de la Roland Garros si o avertizeaza ca trebuie sa-si imbunatateasca jocul daca isi doreste sa triumfe pe zgura pariziana.

Asteptam o lectie de tenis a Simonei Halep, azi cu cea de-a doua Serena Williams. Presa americana o insulta pe Halep (Cota 1,35 Sportingbet)

Presa americana de astazi ii da foarte multa atentie jucatoarei lor, Sloane Stephens, care o intalneste pe Simona Halep din optimile de finala de la Roland Garros. Insa, din punctul nostru de vedere, Halep ii va da o lectie de tenis americancei. In plus, unele remarci din presa americana de astazi nu isi au pur si simplu locul. Meciul este live dupa ora 15:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )