Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tablete si conexiune la internet pentru toti elevii si profesorii din comuna Jurilovca

Adevărul Adevărul,
Tablete si conexiune la internet pentru toti elevii si profesorii din comuna Jurilovca

Decizia administratiei locale vine in sprijinul profesorilor si elevilor care sunt nevoiti sa continue cursurile online. continuă pe Adevărul

Serviciul de conferinte video Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Serviciul de comunicare video Google Meet a devenit gratuit pentru toti utilizatorii. Pana acum, Google Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Google schimba strategia si transforma serviciul de comunicare video Meet intr-unul gratuit pentru toti utilizatorii. Anterior, Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

APMG, ARPIM si LAWG saluta deciziile pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Local American Working Group LAWG) saluta deciziile importante si eforturile depuse de intreaga clasa politica pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania. in ultimele zile, decidentii politici au adoptat doua masuri esentiale care sustin intr-un mod semnificativ asigurarea accesului pacientilor romani la medicamente, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Vestea ingrijoratoare pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Cu cat se mareste impozitul pe masina din 2021

Veste proasta pentru soferi. Autoritatile umbla la valoarea impozitelor, astfel ca toti posesorii de masini pe benzina si motorina trebuie sa plateasca mai mult. Veste proasta pentru.

Anuntul pentru toti cei care au card bancar: cum sunt furati banii intr-un moment de neatentie

In plina criza medicala, infractorii nu dorm. Si de data asta sunt vizati romanii cu cont bancar. Doua banci majore din Romania au lansat un avertisment in acest sens. Pe 25 aprilie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )