Libnet.ro
UNICEF

01:05

Talpes, BitDefender: Guvernul a fost neatent in modificarea codului fiscal, incercam sa rezolvam impreuna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Talpes, BitDefender: Guvernul a fost neatent in modificarea codului fiscal, incercam sa rezolvam impreuna

Revolutia fiscala, mult trambitata de guvernul Tudose a lovit in anumite categorii de companii, acestea fiind obligate sa isi creasca costurile pentru a pastra salariul la nivelul anterior. Florin Talpes, CEO si co-fondator BitDefender,. continuă pe Wall-Street Ro

Dumitru Costin: BNS va organiza pe 12 decembrie un miting de protest fata de modificarea Codului Fiscal si a legilor justitiei

Blocul National Sindical BNS) organizeaza in 12 decembrie un miting de protest privind Codul fiscal si se alatura manifestatiilor societatii civile impotriva legilor justitiei, anuntat, marti, liderul BNS Dumitru Costin, potrivit news. ro.

Hunedoara: Bugetul orasului Deva va pierde 3,6 milioane lei dupa modificarea Codului Fiscal

Bugetul local al municipiului Deva va pierde, anul viitor, circa 3,6 milioane de lei prin aplicarea ordonantei care prevede reducerea impozitului pe veniturile salariatilor, banii reprezentand o parte din sumele alocate de administratia locala pentru cofinantarea unor proiecte cu fonduri europene, a declarat marti, pentru AGERPRES, viceprimarul localitatii, Razvan Mares.

Modificarile Codului Fiscal din 2017 au afectat increderea IMM-urilor in sistemul fiscal

Cele 261 de modificari ale Codului Fiscal din anul 2017 au afectat increderea IMM-urilor in sistemul fiscal si au implicat costuri ridicate de modificare a programelor de contabilitate, de consultanta si de implementare a modificarilor, apreciaza Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Blocul National Sindical organizeaza in 12 decembrie un protest impotriva modificarilor aduse Codului Fiscal

Blocul National Sindical organizeaza un protest pe 12 decembrie impotriva modificarilor aduse Codului Fiscal si se alatura manifestatiilor societatii civile impotriva Legilor Justitiei, a anuntat.

Talpes, Bitdefender, (re)aduce in actualitate Made in ROMANIA! Fabrica out of the BOX [GALERIE FOTO]

Intr-o conferinta recenta, Florin Talpes, CEO si cofondator BitDefender, avea colegi de panel un reprezentant al industriei bancare, un director executiv al unui lant de spitale private si unul din industria petroliera. Cand venea vorba de tehnologie,.

Guvernul a batut recordul la modificarile aduse Codului Fiscal: nu mai putin de 261, in 11 luni

In 11 luni, prin 10 acte normative, au fost modificate ori completate nu mai putin de 261 de articole din Codul fiscal, a informat CNIPMMR, precizand ca media la nivel european este de 5 ori mai mica si nicidecum nu priveste aspecte fundamentale, ca in Romania.

Ciorbea:Anul acesta vom lua o decizie privind sesizarile al Codul Fiscal si Pilonul II de Pensii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie.

LISTA modificarilor Codului Fiscal in 2017

Patronii cu firme mici si mijlocii reuniti in Consiliul National al IMM-urilor cer guvernantilor si parlamentarilor sa nu mai modifice atat de des legislatia privind afacerile si enumera zece reglementari prin care au fost operate 261 de modificari la Codul fiscal numai in anul 2017.

Antreprenorul care a ales un business unde lucreaza numai cu colaboratori, pentru a evita haosul fiscal. Ce spune despre modificarile aduse Codului Fiscal

Octavian Badescu este un antreprenor roman, fondator al companiei de curierat Sameday Courier. Anul acesta el a vandut afacerea, pentru a intra in imobiliare si pentru a lucra cu colaboratori, cu scopul de a evita haosul fiscal. Despre recentele modificari la Codul Fiscal, el sustine ca multe sunt neavenite si reprezinta un atac concertat asupra mediului privat, ale carui efecte in plan economic vor genera in timp zeci de mii de victime.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )