Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un tanar de 15 ani, de la un centru de plasament din Satu Mare, a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 15 ani, de la un centru de plasament din Satu Mare, a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta

Rafaelo Varga, un tanar de doar 15 ani de la un centru de plasament din Satu Mare a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta. Datorita talentului cu care e inzestrat, Rafaelo va participa la auditiile de la Bucuresti din 11 iulie. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2014. Elevi de 10 din Satu Mare la evaluarea nationala 2014

Potrivit clasamentului publicat de MinisterulEducatiei Nationale, la nivelul judetului Satu Mare au reusit performanta de a obtine media 10 pe linie la evaluarea nationala 2014 cinci elevi. Trei dintre cele cinci medii au fost obtinute de elevele Colegiului National Mihai Eminescu.

ADMITERE LICEU 2014. Care sunt liceele cu cea mai mica medie de admitere din judetul Satu Mare

In functie de notele pe care le-au luat la examenul de evaluare nationala, dar si de media cu care au terminat cei patru ani de scoala, elevii pot sa isi aleaga liceul la care vor sa studieze in continuare. Adevarul. ro va prezinta unitatile de invatamant cu cele mai mici medii de admitere din Satu Mare.

Noua medalii pentru karateka de la CSM Satu Mare, la Cupa Hermannstadt. Patru sunt de aur si doua de argint

Saptamana trecuta a avut loc in Sibiu Cupa Hermannstadt, organizat de Federatia Romana de Karate WKC, fiind ultimul turneu din prima decada a programului competitional, competitie la care delegatia CSM Satu Mare a obsinut patru medalii de aur.

Atelier de origami in vacanta de vara, la Biblioteca Judeteana Satu Mare

Biblioteca Judeteana Satu Mare si Centrul de formare Biblionet organizeaza pe toata durata vacantei de vara atelier de origami pentru copii.

Primaria Satu Mare va investi 27 milioane lei, in acest an

Bugetul total de investitii al Primariei Satu Mare este de 27 de milioane de lei, in acest an, ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

FOTO Nebunia de la olimpiada de mate din Cape Town, Africa, a inceput. Lotul Romaniei concureaza cu cei mai buni elevi matematicieni din intreaga lume

Nebunia de la Cape Town, Africa, acolo unde se desfasoara olimpiada internationala de matematica, a inceput. Lotul Romaniei, format din sase elevi, din care unul din Satu Mare, concureaza cu cei mai buni elevi matematicieni din lume. Ceremonia de deschidere a avut loc duminica, 6 iulie.

Adevarul Live, ora 12.30: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, discuta despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 12.

VIDEO Adevarul Live: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, a discutat despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live.

Un celebru avocat saudit a fost condamnat la 15 ani de inchisoare

Un avocat celebru din Arabia Saudita, cunoscut pentru lupta sa acerba de aparare a drepturilor omului, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a insultat autoritatile Regatului. Waleed Abulkhair foto).

Terapie prin jocuri video, solutie de recuperare a copiilor intr-un centru medical din Bucuresti. MIRA, softul care ar putea revolutiona medicina moderna

Un soft creat anul trecut de patru tineri informaticieni, care ar putea revolutiona recuperarea copiilor cu probleme neuromotorii cu ajutorul jocurilor video, a fost implementat, de circa doua luni, la Centrul KinectoBebe din Capitala. Acesta este folosit deja in doua centre din Alba Iulia si Cluj-Napoca, dar si in doua centre din Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )