Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un tanar de 18 ani s-a sinucis pe stadion. Ce l-a impins la acest gest

Antena3 Antena3,
Un tanar de 18 ani s-a sinucis pe stadion. Ce l-a impins la acest gest

Un tanar de 18 ani a fost gasit spanzurat, sambata, intr-un stadion din judetul Alba. El picase bacalaureatul, iar apropiatii spun ca suferea de singuratate, mama tanarului fiind pl. continuă pe Antena3

Tanar de 18 ani cu parintii plecati in strainatate, gasit spanzurat in incinta unui stadion din Cugir

Un tanar din Cugir, ai carui parinti sunt plecati in strainatate, a fost gasit, sambata dimineata, spanzurat in incinta stadionului Parc.

Timp de 18 ani, tatal i-a pregatit fiicei sale micul dejun. in ultima zi de liceu, adolescenta a avut parte de o surpriza. in locul mancarii, a gasit un bilet. A inceput imediat sa planga (FOTO)

Timp de 18 ani, tatal sau i-a pregatit micul dejun si i-a decojit portocalele in fiecare dimineata. in ultima zi de liceu, Meg Sullivan din Tacoma, Washington, a avut insa parte de o.

Cum arata fiica de 18 ani a miliardarului Ion Tiriac (FOTO)

Extrem de discret cu viata personala, despre Ion Tiriac se stie ca a fost casatorit o singura data si are trei copii recunoscuti oficial, Ion Ion 39 de ani), care provine din relatia cu manechinul american.

Cum arata fiica de 18 ani a MILIARDARULUI Ion Tiriac (FOTO)

Miliardarul Ion Tiriac a fost mereu secretos in privinta vietii sale personale. Cu toate ca Ion Tiriac 77 de ani) a fost casatorit doar o singura data, fostul jucator profesionist de tenis are trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )