Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tara europeana cu tot mai putini crestini, unde bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Antena3 Antena3,
Tara europeana cu tot mai putini crestini, unde bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Olanda, o tara unde parohiile sunt folosite atat pentru activitati religioase, cat si pentru gazduirea de concerte, festivitati si expozitii culturale, are tot mai putini crestini si bisericile isi. continuă pe Antena3

Tara cu tot mai putini crestini: bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Olanda, o tara unde parohiile sunt folosite atat pentru activitati religioase, cat si pentru gazduirea de concerte, festivitati si expozitii culturale, are tot mai putini crestini si bisericile isi pierd influenta si popularitatea, se arata intr-un articol publicat luni de agentia EFE.

Iasiul a avut in 2018 mai putini turisti straini decat in anul precedent

Bilantul anului 2018, in ceea ce priveste turismul local, aduce in atentia publicului un trist adevar: in acest an a scazut numarul turistilor straini cu un procent, comparativ cu anul trecut. Ba mai mult, potrivit celor care lucreaza la pensiunile iesene, a scazut nu doar numarul strainilor, dar si al romanilor care viziteaza capitala Moldovei.

Politic show: Orban, pe Facebook: Tantica inculta, analfabeta, dar tot mai tupeista si mai obraznica; Cum si-a desfiintat un politician colegii ipocriti: La spital n-au pastile, iar noi stam si ne dam diplome de excelenta; PSD pierde n instanta un post c

Fotografia la care se uita Liviu Dragnea in timpul motiunii de cenzura. Liviu Dragnea a fost surprins in Parlament, in timpul. Revolutionarii cu rol determinant din politica. Cine sunt alesii care obtin bani pentru participarea lor la Revolutia din 1989. Mai multi actuali sau fosti politicieni primesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )