Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tara noastra risca sa piarda peste 2,6 miliarde euro fonduri europene, din perioada 2007-2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra risca sa piarda peste 2,6 miliarde euro fonduri europene, din perioada 2007-2013

Riscul de pierdere a fondurilor europene pentru perioada de programare 2007-2013 este de peste 2,6 miliarde de euro, a declarat, vineri, comisarul european Corina Cretu. continuă pe Ziarul Bursa

''Romania risca sa piarda peste 2,6 miliarde euro fonduri europene, din perioada 2007-2013

Riscul de pierdere a fondurilor europene pentru perioada de programare 2007-2013 este de peste 2,6 miliarde de euro, a declarat, vineri, comisarul european Corina Cretu.

Huf Haus deschide primele case showroom din tara noastra

Compania germana Huf Haus, specializata in arhitectura contemporana de tip post-and-beam, intra pe piata din tara noastra prin deschiderea a doua case showroom in apropierea orasului Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism.

Renault si Peugeot fac investitii de peste 1,3 miliarde de euro in SPANIA

PSA Peugeot Citroen va investi, in urmatorii patru ani, 700 de milioane de euro in Spania si va produce un nou model auto in aceasta tara, din 2020, a anuntat un purtator de cuvant al celui mai mare producator auto francez.

Tara noastra vrea sa devina o destinatie pentru sectorul de turism viticol

Reprezentantii celor 19 crame mici si mijlocii din Romania, prezente la targul REVINO - Descopera vinurile din Romania, care a avut loc recent, la Bucuresti, le-au povestit celor prezenti la eveniment despre posibilitatile de a practica turism viticol la noi in tara astfel incat Romania sa devina una dintre destinatiile preferate pentru acest sector.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )