Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tara unde cei care nu poarta masca si nu cred in Covid sunt obligati sa ingroape mortii de coronavirus

Antena3 Antena3,
Tara unde cei care nu poarta masca si nu cred in Covid sunt obligati sa ingroape mortii de coronavirus

In intreaga lume, guvernele incearca sa-i convinga pe oameni de pericolul pe care il reprezinta infectarea cu Covid-19, in speranta ca pandemia poate fi invinsa. Purtarea mastilor de protectie este recomandata de toti specialistii si reprezinta principala arma impotriva coronavirsului. continuă pe Antena3

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

Ludovic Orban: Alegatorii care merg la vot fara masca vor primi una la sectiile votare. Cei care au simptome asociate COVID-19, sa ceara deplasarea urnei mobile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca cetatenii care se vor prezenta la vot fara a purta masca de protectie vor primi o masca la sectie pentru a-si putea exercita dreptul constitutional. Intrarea in.

Locul in care oamenii care nu poarta masca de protectie sunt pedepsiti sa sape gropi in cimitire

In Java, o insula din Asia de Sud Est apartinand Indoneziei, cei care refuza sa poarte masca de protectie sunt obligati sa sape gropi pentru victimele rapuse de noul coronavirus.

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

ORBAN: Orice persoana care are simptome de Covid sa ceara deplasarea urnei mobile

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca persoanele care au simptome asociate COVID-19 pot solicita urna mobila de vot si a precizat ca va exista la fiecare sectie un stoc de masti pentru cei care nu au, transmite Agerpres.

Prima tara din lume care reimpune carantina

Cu doar 1. 037 de noi cazuri de COVID-19 pe zi, Israelul reinstituie izolarea si carantina, de vineri.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

Nicusor Dan: Daca proprietarul respectiv va merge la CEDO, va obtine despagubiri Asociatia Salvatia Bucurestiul nu a primit niciodata bani pentru astfel de actiuni. Litigii civile pentru cei care m-au acuzat de interese financiare cu Mitrache

Nicusor Dan sustine ca demolarea proprietatii din Oraselul Copiilor a fost una abuziva, ocazie cu care a explicat ca, daca instanta nationala nu ii va da dreptate, proprietarul respectiv probabil ca se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )