Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tariceanu a demisionat din ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu a demisionat din ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a relatat ca s-a vazut nevoit sa demisioneze din partidul sau, pentru a putea candida pe listele Pro Romania, la alegerile Parlamentare din 6 decembrie. Tariceanu a explicat ca fuziunea dintre ALDE si Pro Romania nu a fost acceptata pentru acest ciclu electoral, motiv pentru care candidatii ALDE vor fi inclusi pe listele partenerilor din Pro Romania, potrivit DCNews. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

ALDE a anuntat demisia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, dar si a altor membrii din partid. Acestia vor candida la alegerile parlamentare din 2020 pe listele Pro Romania. Totodata, presedintele ALDE a.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a dat demisia din partid in aceasta seara, sefia acestuia mergand la Daniel Chitoiu.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, partidul pe care l-a infiintat. Motivul are legatura cu alegerile

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca demisioneaza din ALDE, partidul pe care l-a infiintat in urma cu cinci ani, dupa ce a parasit PNL.

Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Colentina

Medicul Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Clinic Colentina din Capitala. Ea a confirmat informatia luni, ocazie cu care a precizat ca si-a scris demisia inca de la inceputul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )