Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tariceanu isi lanseaza astazi noul partid. Surse: 15 parlamentari pleaca la Grupul de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului

Antena3 Antena3,
Tariceanu isi lanseaza astazi noul partid. Surse: 15 parlamentari pleaca la Grupul de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului

Update - Nou infiintata grupare a lui Calin Popescu Tariceanu va avea 12 deputati si 3 senatori, potrivit unor surse apropiate Grupului de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului. Este vorba despre liberali. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza astazi noul partid

Calin Popescu Tariceanu isi anunta astazi noul partid. Fostul premier alaturi de alti liberali, exclusi din partid sau care nu se mai regasesc in noua doctrina liberala, lanseaza Grupul de Initiativa.

Lovitura care schimba planul lui Basescu. Tariceanu lanseaza Grupul de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului

Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza astazi noul partid. Fostul premier alaturi de alti liberali, exclusi din partid sau care nu se mai regasesc in noua doctrina liberala, lanseaza Grupul de Initiativa.

Tariceanu isi face partid in aceasta saptamana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, isi lanseaza joi noul partid, potrivit stiripesurse. ro. Formatiunea politica va fi lansata alaturi de mai multi fosti demnitari ai PNL din guvernele.

UPDATE Partidul lui Tariceanu s-a transformat in ONG. Stanisoara, Chitoiu si Barbu, prezenti la lansare

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza astazi Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale. Proiectul lui Tariceanu este sustinut de mai multi liberali, printre care Daniel Chitoiu, Daniel Barbu, Andrei Gerea, Mihai Stanisoara, dar si fostul ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David.

Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza noul partid, Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale

Dupa incercarea nereusita de a reveni in Partidul National Liberal, Calin Popescu Tariceanu revine la planul initial care prevedea formarea unui grup liberal. Fostul premier a anuntat ca joi are loc lansarea.

Mihai Stanisoara: Mai multi parlamentari PNL il vor urma pe Tariceanu in noul partid

Deputatul PNL Mihai Stanisoara a declarat, joi, la B1TV ca fostul lider liberal Calin Popescu Tariceanu va fi urmat de un numar semnificativ de liberali in noua formatiune politica, pe care o va lansa astazi, incepand cu ora 15.

Mai multi parlamentari PNL il vor urma pe Tariceanu in noul partid. Stanisoara si Barbu se numara printre ei

Deputatul PNL Mihai Stanisoara a declarat, joi, la B1TV ca fostul lider liberal Calin Popescu Tariceanu va fi urmat de un numar semnificativ de liberali in noua formatiune politica, pe care o va lansa astazi, incepand cu ora 15.

Razgandire: Tariceanu isi face partid

Dupa o incercare esuata de a reveni in PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu revine la planul initial care prevedea formarea unui partid.

Fostul judecator Adrian Toni Neacsu isi lanseaza la Focsani cartea Convinge judecatorul Tehnica si arta convingerii instantei

Evenimentul este organizat de Wolters Kluwer Romaniasi va avea loc luni, 16 iunie, de la ora 17,00, la complexul restaurant Laguna.

Shimon Peres, pe final de mandat. Israelul isi alege, astazi, cel de-al zecelea presedinte

Israelul isi alege, marti, cel de-al zecelea presedinte, intorcand pagina epocii lui Shimon Peres, care si-a asigurat locul in istorie pentru rolul jucat in slujba pacii, relateaza AFP. Succesorul lui Peres va fi desemnat in urma unui vot pe buletine secrete de catre cei 120 de deputati ai Parlamentului israelian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )