Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tariceanu recunoaste ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Tariceanu recunoaste ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Mircea Diaconu are sanse mai mari la alegerile prezidentiale, decat ar fi avut el, daca ar fi candidat. Motivul: actorul poate lua voturi atat de la alegatori de stanga, cat si de la alegatori de dreapta, din moment ce candideaza independent. continuă pe Adevărul

Declaratie surprinzatoare! Tariceanu crede ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la alegerile prezidentiale, pentru ca din postura de candidat independent se adreseaza intregului.

Melescanu, pus in incurcatura cu votul la prezidentiale: Am aflat intamplator ca Mircea Diaconu e candidatul nostru Ce spune despre candidata Dancila

In conflict deschis cu Tariceanu, Teodor Melescanu spune ca a aflat de pe Facebook si de pe alte culoare ca liderul ALDE a renuntat la candidatura la prezidentiale. Tot intamplator, zice el, a aflat si ca Mircea Diaconu este prezidentiabilul pe care ALDE il sprijina.

Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada PSD incearca sa destructureze ALDE, in conditiile i.

Teodor Melescanu: Daca Mircea Diaconu este candidatul nostru, merita sa il sprijinim (VIDEO)

Teodor Melescanu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca daca va ramane membru ALDE in continuare, va sustine candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Melescanu a amintit.

HOROSCOP 13 septembrie. Gemenii trebuie sa aiba asteptari mult mai mari. Leii au nevoie sa gandeasca pozitiv

Horoscop Berbec. N-are rost sa stai si sa treci azi in revista motivele de suparare din ultima vreme, ci dimpotriva, lasa deoparte toate amintirile urate si tristetea pentru ca apar suficiente ocazii de.

HOROSCOP. Gemenii trebuie sa aiba asteptari mult mai mari. Leii au nevoie sa gandeasca pozitiv

Horoscop Berbec. N-are rost sa stai si sa treci azi in revista motivele de suparare din ultima vreme, ci dimpotriva, lasa deoparte toate amintirile urate si tristetea pentru ca apar suficiente ocazii de.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Pavel Filip, referitor la mirosul neplacut din Chisinau: Vorbim despre poluanti in concentratii de zeci de ori mai mari pe care ii respiram zilnic

Liderul PDM, Pavel Filip, spune ca situatia cu aerul poluat din Chisinau nu mai poate fi tolerata. Potrivit fostului premier, aceasta criza de mediu nu sufera amanare, iar actiunile autoritatilor inclusiv centrale) trebuie sa fie mai prompte si mai decisive.

Preturile au urcat in medie cu 3,9% in august. Citricele, cartofii si biletele de avion au avut cele mai mari scumpiri

Citricele, cartofii, biletele de avion si tigarile au fost produsele care s-au scumpit cel mai mult de la inceputul anului, arata datele pubicate miercuri de Institutul National de Statistica. Topul scumpirilor este continuat de fructe, cheltuielile legate de apa si salubritate, serviciile postale si telefonie. Preturile de consum in luna august 2019 comparativ cu luna august 2018 au crescut cu 3,9%. Rata anuala calculata pe baza indicelui armonizat al preturilor de consum IAPC) este 4,1%, mai arata Statistica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )