Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tarile cu cel mai mare progres al bunastarii: unde se plaseaza Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile cu cel mai mare progres al bunastarii: unde se plaseaza Romania

Cum a evoluat nivelul de trai al romanilor in ultimii ani? Boston Consulting Group a realizat un studiu care arata cum a evoluat bunastarea cetatenilor din 149 de state din intreaga lume, pe baza a 43 de indicatori, printre care evolutia PIB-ului,. continuă pe Wall-Street Ro

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Cazuri incredibile inscrise in Cartea Recordurilor Sexuale: cel mai mare penis, cel mai larg vagin si orgia cu cei mai multi participanti

The Guinness Book of Records are o replica numita Sex World Records, dar aceasta din urma este dedicata numai recordurilor sexuale din intreaga lume. Cartea Recordurilor Sexuale include informatii despre posesorul celui mai mare penis din lume, despre cea mai batrana prostituata sau despre femeia cu cel mai puternic vagin.

Cel mai mare val de imigranti din 2015: 5.000 de oameni, salvati din Marea Mediterana

Peste 5. 000 de imigranti au fost salvati in Marea Mediterana incepand de vineri, echipele de salvare, gasind, in timpul operatiunilor, 17 cadavre, pana in prezent, scrie Agerpres. Este vorba despre imigranti.

Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Fosti sau actuali responsabili europeni de rang inalt se afla printre cei 89 declarati indezirabili de Rusia, pe aceasta lista regasindu-se si cinci romani. Dintre cei 89 de responsabili, 18 sunt polonezi, alti 15 provenind din statele baltice, noteaza Agerpres. In plus, exista tari din UE care nu au niciun nume pe aceasta lista, cum este cazul Ungariei.

inchisoare pe viata pentru fondatorul celui mai mare site de vanzari de droguri online

Fondatorul site-ului Silk Road, considerat cel mai mare spatiu online de vanzare de droguri din lume, a fost condamnat, la New York, la inchisoare pe viata, informeaza AFP si Reuters.

Chirurgii de la cel mai mare spital din Oltenia vin de acasa cu aparatura medicala. Pacientii: Sunt un exemplu

Medicii de la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Judetean din Craiova opereaza cu ustensilele aduse de la cabinetele particulare. Doctorii efectueaza apoximativ 3. 000 de interventii chirurgicale anual.

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace

Nu putem vorbi despre masini electrice si sa nu incepem cu Tesla. Trebuie sa va obisnuiti ca in fiecare articol voi strecura doua-trei picaturi de istorie. Pana la urma, ce e mai interesant decat inceputul oricarui lucru? Bun. Lumea putin mai informata stie ca atunci cand spui Tesla spui Elon Musk. Aprofundam putin si va [] Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara noastra - cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete din UE

Consumul de tigarete contrafacute si de contrabanda a crescut in tara noastra, in ultimul an, de la o medie de 10,9% in 2013, la 15,6% din consumul total, reprezentand cea mai mare crestere inregistrata la nivelul UE, potrivit unui studiu realizat de catre KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris International, care precizeaza ca cele mai afectate zone sunt Nord-Est, cu 33%, respectiv Vest, cu 28% prezenta a produselor ilicite. Anul trecut, 89% din totalul tigaretelor contrafacute au avut timbru de Ucraina iar Jin Ling, Marble si Ashima sunt printre cele mai traficate tigarete pe piata romaneasca, mai precizeaza studiul.

Ministerul Agriculturii: Majorarea de preturi din aprilie 2015 la produse alimentare, cea mai mare din ultimii 3 ani

Ministerul Agriculturii a confirmat ca in aprilie 2015 a avut loc cea mai mare explozie a preturilor din domeniu alimentar din ultimii trei ani. Astfel, ministerul arata ca, fata de martie 2015, luna aprilie a.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )