Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tatal unui tanar mort in Colectiv, intrebari pentru autoritati, la cinci ani de la tragedie: Ce legi ati imbunatatit pentru ca un alt Colectiv sa nu se mai intample?

Hotnews Hotnews,
 Tatal unui tanar mort in Colectiv, intrebari pentru autoritati, la cinci ani de la tragedie: Ce legi ati imbunatatit pentru ca un alt Colectiv sa nu se mai intample?

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii morti in incendiul din clubul Colectiv, spune ca ar trebui intrebati reprezentantii autoritatilor, politicieni si specialisti, ce au schimbat in sistemul medical si ce legi au imbunatatit in cei cinci ani scursi de la tragedia care a facut 65 de victime. continuă pe Hotnews

Tatal unui tanar mort in clubul Colectiv, intrebari pentru autoritati:Ce legi ati imbunatatit pentru ca un alt Colectiv sa nu se mai intample?

Eugen Iancu, tatal unuia din tinerii care au murit in urma incendiului de la Colectiv si presedintele Asociatiei Colectiv, a cerut autoritatilor intr-un mesaj pe Facebook un raport de activitate care sa arate ce s-a schimbat in sistemul medical si ce legi au fost imbunatatite in cei cinci ani scursi de la tragedia care a facut 65 de victime, relateaza Hotnews.

Tanar mort intr-o masina rupta in doua, dupa un accident in fata unui liceu din Nasaud

Un tanar in varsta de 32 de ani a murit, iar o femeie si un barbat au ajuns de urgenta la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a rupt in doua intr-un cumplit accident rutier produs in fata unui liceu din orasul Nasaud.

Robotelul-barman, afacerea inedita a unui tanar roman intors din Dubai. Face cocktailuri in doar cateva secunde

Crearea unui robotel-barman l-a facut pe un tanar din Satu Mare sa lase traiul din Dubai, pentru a se intoarce acasa. Robotelul retine peste 100 de retete, iar o batura este creata in doar cateva secunde, disparand astfel timpul de asteptare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3279 seconds )