Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tavanul unui mall din Arad s-a prabusit. Din fericire, nimeni nu a fost prins sub daramaturi

B1 B1,
Tavanul unui mall din Arad s-a prabusit. Din fericire, nimeni nu a fost prins sub daramaturi

O tragedie a fost la un pas sa se intample intr-un mall din Arad in aceasta dimineata. Un tavan al cladiriii s-a prabusit pur si simplu, si doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie prins sub. continuă pe B1

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit. Nu au fost inregistrate victime

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit, sambata, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate.

Panica intr-un mall din Arad, dupa ce bucati din tavan s-au prabusit

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit, astazi, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate victime, relateaza sursele de presa.

Arad: Bucati din plafonul din rigips al unui mall s-au prabusit; martorii spun ca nu sunt victime

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit, sambata, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate victime, relateaza Mediafax.

S-au prabusit bucati din tavanul mall-ului din Arad

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit, astazi, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate victime.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )