Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie. Agresorii sunt cautati de politisti.

România Liberă România Liberă,
Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie. Agresorii sunt cautati de politisti.

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, informeaza Mediafax. Potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, agresiunea a avut loc in jurul orei 17. 00, pe Calea 13 Septembrie, dupa ce taximetristul le-a cerut celor doi barbati sa achite cursa, iar acestia au refuzat. Dupa injunghierea taximetristului, cei doi barbati au fugit, iar in prezent sunt cautati de oamenii legii. Soferul, un . continuă pe România Liberă

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie. Agresorii sunt cautati de politisti

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, soferul fiind transportat la Spitalul Universitar, iar la ora transmiterii acestei stiri agresorii sunt cautati de politisti, transmite Mediafax.

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie; agresorii sunt cautati de politisti

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, soferul fiind transportat la Spitalul Universitar, iar la ora transmiterii acestei stiri agresorii sunt cautati de politisti, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )