Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Tenis: Serena Williams a castigat turneul de la Beijing

Hotnews Hotnews,
 Tenis: Serena Williams a castigat turneul de la Beijing

Jucatoarea americana Serena Williams, nr. 1 mondial, a castigat al 10-lea sau titlu in 2013, impunandu-se duminica, in finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii in valoare de 5. 625 dolari, cu 6-2, 6-2, in fata sarboaicei Jelena Jankovic N. continuă pe Hotnews

Serena Williams a castigat turneul de la Beijing

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul unu in clasamentul WTA, a castigat, duminica, turneul de la Beijing. Williams a invins-o, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si 28 de minute,.

Tenis: Djokovic a castigat finala de la Beijing. Nadal, desi invins de Djokovic, ii ia locul acestuia ca lider mondial

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, principalul favorit, a castigat turneul ATP de la Beijing, dotat cu premii in valoare de 2. 250 dolari, invingandu-l duminica in finala, cu 6-3, 6-4, pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie nr. 2, informeaza Agerpres. Desi a fost invins de sarb in aceasta finala, de luni Nadal ii ia locul acestuia ca lider mondial, asigurat inca de sambata, cand a obtinut calificarea in ultimul act al turneului din China. Astfel, spaniolul revine pe primul loc in clasamentul ATP dupa iulie 2011.

Perechea Tecau/Mirnii A CASTIGAT turneul de la Beijing

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii Romania/Belarus) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Beijing, dotat cu premii in valoare totala de 2. 250 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii a castigat turneul de la Beijing

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii Romania/Belarus) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Beijing. Tecau si Mirnii au invins, in finala, cu scorul de 6-4, 6-2, dupa o ora si opt.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )