Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tenis: Victor Crivoi a fost eliminat in primul tur al calificarilor de la Wimbledon

B1 B1,
Tenis: Victor Crivoi a fost eliminat in primul tur al calificarilor de la Wimbledon

Victor Crivoi, locul 239 ATP, a fost eliminat, luni, in primul tur al calificarilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, transmite Mediafax. Crivoi a fost invins in primul tur, cu scorul de. continuă pe B1

Tenis: Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de la s-Hertogenbosch

Victor Hanescu, locul 103 ATP, a fost invins, luni, in primul tur al turneului de la s-Hertogenbosch, relateaza Mediafax. Romanul a fost invins de sportivul slovac Lukas Lacko, locul 87 ATP, tenismen venit din.

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur, la s-Hertogenbosch, acolo unde va evolua si Halep

Tenismenul roman Victor Hanescu, locul 103 ATP, a fost eliminat, in primul tur al turneului olandez s-Hertogenbosch, de catre slovacul Lukas Lacko, locul 87 ATP. Jucatorul slovac, venit din calificari, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4.

Perechea Olaru/Peer a fost eliminata in primul tur la s-Hertogenbosch

Perechea Olaru/Peer a fost eliminata, duminica, in runda inaugurala a probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch Olanda). Perechea romano-israeliana a fost invinsa de cuplul Marina.

A sarutat-o, dar n-a contat. Catalin a fost eliminat de Burlacita! Pe merit?

Ajunsa in fata unui nou final de episod, frumoasa Burlacita a trebuit aseara sa se confrunte cu un moment extrem de dificil pentru ea. O noua inima franta a parasit lupta pentru castigarea inimii Andreea Mantea. A fost vorba de Catalin, cel care a avut curajul sa o sarute chiar la prima intalnire.

A fost lansat primul program gratuit de CONDUCERE PREVENTIVA. Peste 1.000 de soferi s-au inscris la Ford Driving Skills For Life

Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de persoane, iar tara noastra se afla pe primul loc in Europa la numarul de accidente mortale. in 2012, la fiecare patru ore, un roman a murit intr-un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )