Libnet.ro
UNICEF

23:45

TENSIUNI, in direct, intre Raluca Turcan si Toader Paleologu: Va trebui sa suporte adevaruri din partea mea. Sa-si ceara scuze! (VIDEO)

B1 B1,
TENSIUNI, in direct, intre Raluca Turcan si Toader Paleologu: Va trebui sa suporte adevaruri din partea mea. Sa-si ceara scuze! (VIDEO)

Discutii aprinse in direct, pe B1 TV, intre sefa interimara a PNL, Raluca Turcan si fostul membru al partidului Toader Paleologu, exclus din randul liberalilor. Paleologu a sustinut ca Turc. continuă pe B1

Raluca Turcan: Victor Ciorbea se comporta ca un vasal al PSD-ului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la emisiunea lui Sabin Orcan de la postul B1 TV despre protestele de strada din Bucuresti si din restul tarii. Raluca Turcan a sustinut in emisiunea respectiva ca PNL-ul ar fi trebuit sa iasa sa sustina cauzele dreptatii, si nu sa tace in fata PSD-ului.

Raluca Turcan va participa la protestele de strada din Bucuresti: Este o traditie pentru apararea legii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca va participa la protestele de strada de duminica seara, pentru ca se regaseste structural, ca gandire cu manifestantii, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan transmite ca pana la vara, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca pana in iunie, va avea lor Conventia acestui partid, iar PNL va avea o conducere legitima, sustinuta de membrii sai, arata Agerpres.

Raluca Turcan critica proiectul de buget pentru 2017, refacut de PSD: Este o incropire care transmite romanilor mesajul clar al PSD - intai sa ii vedem scapati pe coruptii nostri si apoi sa vedem cum amagim populatia

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a criticat, vineri dimineata, proiectul de buget pentru 2017, care ar putea fi votat in sedinta de Guvern care incepe la ora 14.

VIDEO. Raluca Turcan anunta ca liberalii vor incepe procedura de revocare din functie a Avocatului Poporului: Victor Ciorbea a politizat institutia si s-a comportat ca un vasal al PSD, ca un executant umil al intereselor partidului

Presedinta interimara a PNL, Raluca Turcan, a anuntat, joi, intr-o conferintp de presa, ca liberalii vor demara, saptamana viitoare, demersurile de revocare a lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului, pe motiv ca ar fi politizat institutia pe care o conduce si ca s-ar fi transformat intr-un vasal al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )