Libnet.ro
UNICEF

16:30

Teodor Atanasiu: Opozitia are MAJORITATE la votul pentru MRU la sefia SIE

România Liberă România Liberă,
Teodor Atanasiu: Opozitia are MAJORITATE la votul pentru MRU la sefia SIE

Liderul PNL, Teodor Atanasiu a declarat, duminica, ca opozitia are majoritate in Parlament la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, in conditiile in care sunt asigurate, pe langa voturile liberalilor, si cele ale UNPR, UDMR si minoritati nationale. continuă pe România Liberă

Teodor Atanasiu, despre votul numirii lui MRU la SIE: Avand in vedere cele exprimate de grupurile parlamentare, e clar ca se intruneste o majoritate. Avem spre 300 de voturi (VIDEO)

Teodor Atanasiu, vicepresedintele PNL, a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de politician despre votul de luni care priveste investirea in functie a directorului SIE ca e vorba despre conducerea unei institutii.

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza pentru.

Teodor Atanasiu, despre formarea unei majoritati parlamentare: Nu sustinem un guvern minoritar din care sa nu facem parte (VIDEO)

Vicepresedintele PNL a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de politician despre o posibila majoritate parlamentara alaturi de UNPR. Daca actualul guvern cade, vom fi in postura de a incepe negocierile pentru.

De cate voturi are nevoie Ungureanu pentru sefia SIE

Pentru a fi numit in fruntea serviciului, Ungureanu trebuie sa treaca de votul Parlamentului. Astfel, coalitia de guvernare se afla in fata unui nou test, in conditiile in care PSD refuza sa il voteze, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )