Libnet.ro
UNICEF

15:00

Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

B1 B1,
Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

Teodor Melescanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax. in urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al. continuă pe B1

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

Victor Ponta: Turul doi porneste de la 0 - 0. in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

Teodor Melescanu: Impreuna cu Victor Ponta vom putea aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei

Teodor Melescanu a declarat ca in turul doi al prezidentialelor sustinerea lui merge la Victor Ponta, precizand ca un factor esential in luarea acestei decizii este convingerea ferma ca impreuna vor aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei.

PRM il SUSTINE pe Victor Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

VIDEO Tariceanu anunta ca il sustine pe Victor Ponta

Presedintele PLR, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca a primit mandat din partea colegilor de partid sa il sustina in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe candidatul PSD-UNPR-PC, transmite Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu il sustine pe Victor Ponta in turul II: Am discutat si despre refacerea USL

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca partidul pe care il conduce il va sustine pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni, in turul II. Tariceanu a explicat ca scopul.

Alegeri prezidentiale 2014. Copresedinte ACL Cluj: solicitam demisia lui Victor Ponta din Guvern si vom depune plangere penala pe numele lui

Presedintele PDL Cluj si copresedintele ACL Cluj, Daniel Buda, a cerut demisia lui Victor Ponta pentru modul dezastuos in care a organizat alegerile in strainatate. De asemenea, impotriva lui Ponta va fi depusa o plangere penala pentru infractiunea de impiedicare a votului.

UPDATE. Melescanu il sustine pe Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. Ponta il va numi consilier la Cotroceni daca va castiga alegerile

Teodor Melescanu isi anunta, marti, sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )