Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Probabil presedintele retrimite Codul Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Probabil presedintele retrimite Codul Fiscal

ACTUALIZARE 10:01 Ministrul de finante Eugen Teodorovici a declarat ca nu a gasit astazi o deschidere pentru discutii privind Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca probabil presedintele retrimite Codul Fiscal. * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament: in elaborarea acestuia nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament pentru reanalizare, la o luna de cand a fost trimis spre promulgare. Potrivit unui comunicat al Administratiei Fiscale, in elaborarea unui nou Cod.

Ionut Vulpescu: Decizia presedintelui Iohannis de a retrimite Codul Fiscal la Parlament este o noua dovada a inconsecventei acestuia

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a declarat, vineri, ca PNL nu sustine reducerea fiscalitatii si nu doreste stimularea investitiilor, iar decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal la.

SURSE: Klaus Iohannis retrimite Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul fiscal este intors din drum de presedinte, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, Klaus Iohannis va retrimite Parlamentului proiectul noului Cod Fiscal. Decizia vine dupa ce o comisie a Administratiei.

Klaus Iohannis retrimite Codul Fiscal in Parlament. Cere o analiza riguroasa a impactului bugetar

Klaus Iohannis a respins astazi noul Cod Fiscal si l-a retrimis Parlamentului spre reexaminare, invocand faptul ca actul normativ poate fi pus in aplicare numai dupa o riguroasa analiza a implicatiilor asupra bugetului consolidat.

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Liderii ALDE, despre Codul Fiscal: Va trece de Parlament FARA MODIFICARI de substanta

Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, copresedintii Aliantei Liberalilor si Democratilor, sustin ca decizia presedintelui Iohannis de a retrimite Codul Fiscal la Parlament este pur politica si ca noul act normativ va trece cat mai rapid prin Parlament, fara mari modificari, inclusiv prin organizarea unei sesiuni extraordinare.

Presedintele a retrimis Codul Fiscal la Parlament. Alesii nu au de gand sa isi intrerupa vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis, vineri, sa respinga Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta si votat aproape in unanimitate de Parlament. Desi ar trebui sa se grabeasca pentru a face modificarile necesare astfel incat actul normativ sa fie promulgat de presedinte, alesii nu prea au de gand sa se reintoarca la munca inainte de terminarea vacantei parlamentare.

Ponta, despre decizia lui Iohannis de a respinge Codul Fiscal: Blocheaza Guvernul cu orice cost. Este o decizie luata impotriva intereselor Romaniei

Premierul Victor Ponta a reactionat imediat ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrimite la Parlament Codul Fiscal, asemanandu-l pe seful statului cu fostul preseidnte Traian Basescu, care urmarea sa blocheze activitatea Guvernului cu orice pret.

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

Iohannis cere reexaminarea Legii privind Codul fiscal

ACTUALIZARE 14:25 ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea economica Decizia lui Klaus Iohannis privind Codul Fiscal este una pur politica, fara argumente economice, transmite Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE), care precizeaza ca argumentele invocate sunt de forma, pentru a incerca sa explice o decizie luata doar din considerente politice si pentru un partid politic, PNL. * ACTUALIZARE 14:17 Claudia and Tapardel: Presedintele Iohannis vrea generarea unei crize economice *ACTUALIZARE 14:10 Teodorovici: Motivele invocate de Iohannis nu au niciun fel de justificare * ACTUALIZARE 14:09 Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat * ACTUALITZARE 14:07 Adrian Vasilescu BNR): Cred ca opinia Consiliul Fiscal fata de Codul Fiscal ar trebui luata in seama * ACTUALIZARE 13:17 Marinescu: Codul Fiscal incalca Strategia fiscal-bugetara si Programul de convergenta * ACTUALIZARE 12:59 Ponta: E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )