Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tesla are cu ce, dar n-are cu cine: de ce nu gaseste Elon Musk angajati pentru uzina din Germania

Playtech Playtech,
Tesla are cu ce, dar n-are cu cine: de ce nu gaseste Elon Musk angajati pentru uzina din Germania

Tesla, compania lui Elon Musk, se pregateste sa demareze productia in uzina din Germania. Numai ca intampina cateva probleme pe drum. Tesla are planuri mari cu uzina din Germania, de. continuă pe Playtech

Elon Musk nu gaseste angajati pentru fabrica Tesla din Berlin, desi le ofera salarii bune. De ce il ignora nemtii

Elon Musk incearca cat de mult poate sa demonstreze ca poate fi un angajator atragator, care poate aduce pana in vara anului viitor 7. 000 de oameni in noua sa fabrica Tesla de langa Berlin, insa germanii nu se inghesuie sa se angajeze, scrie presa germana.

Elon Musk nu isi poate construi gigafabria Tesla in Germania din cauza unor serpi care hiberneaza

Serpii care hiberneaza complica planurile lui Elon Musk pentru o gigafabrica Tesla langa Berlin. Un tribunal german transmis companiei Tesla sa suspende defrisarea unei paduri de pe terenul unde ar trebui construita fabrica, dupa ce ecologistii au spus ca taierea mai multor copaci ar putea pune in pericol serpii aflati in hibernare.

Elon Musk le-a spus prietenilor si asociatilor ca intentioneaza sa se mute in Texas

Mai multi prieteni si asociati ai miliardarului Elon Musk au scpus ca directorul general al Tesla intentioneaza sa se mute in Texas, asta in conditiile in care acesta si-a scos la vanzare casele din California, in acest an, in perioada in care a intrat in conflict cu autoritatile statului din cauza restrictiilor legate de Covid-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )