Libnet.ro
UNICEF

22:30

The Economist: Grupari infractionale profesioniste din Europa de Est iau in vizor orasele germane

Hotnews Hotnews,
 The Economist: Grupari infractionale profesioniste din Europa de Est iau in vizor orasele germane

Nivelul total al infractionalitatii a scazut in ultimii ani in Germania, precum s-a intamplat in intreaga Europa, in ultimii doi ani inregistrandu-se mai putin de 6 milioane de infractiuni, insa statisticile ascund cateva tendinte printre care o crestere brusca a infractiunilor ce vizeaza anumite bunuri, fiind incluse aici si furturile din buzunare. Noul factor al ecuatiei care, potrivit specialistilor, explica aceste tendinte este extinderea estica a Uniunii Europene. Romania si Bulgaria, au sindicate infractionale sofisticate, cu retele de selectare si formare care patrund adanc in tarile bogate vecine din UE, Germania si Austria, scrie The Economist. continuă pe Hotnews

The Economist: Romania si Bulgaria au sindicate infractionale sofisticate

Jurnalistii de la The Economist relateaza, in editia de luni, intr-un material privind nivelul infractionalitatii din Germania, ca Romania si Bulgaria au sindicate infractionale sofisticate. Desi articolul.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Suntem pe ultimul loc din Europa la capitolul reciclarii deseurilor

Tara noastra este ultima din Europa la capitolul reciclarii deseurilor, potrivit lui Constantin Damov, co-fondator al Green Group, care a declarat, la finalul saptamanii trecute, ca Romania nu are, in prezent, o strategie clara in ceea ce priveste industria de reciclare.

Astra Giurgiu s-a calificat in al doilea tur preliminar din Europa League, dupa 2-0 cu Domzale

Astra Giurgiu s-a calificat fara mari emotii in al doilea tur preliminar al Europa League, dupa ce a reusit sa castige si meciul retur cu slovenii de la NK Domzale, scor 2-0. in prima mansa, disputata in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )