Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Show: A tribute to ABBA, cea mai buna trupa tribut din lume, vine la Bucuresti!

ADPM ADPM,
The Show: A tribute to ABBA, cea mai buna trupa tribut din lume, vine la Bucuresti!

Fanii Abba vor avea, in luna iunie, ocazia de a sarbatori 40 de ani de la castigarea concursului Eurovision de catre celebra trupa suedeza si sa asculte live hituri precum Money, Money, Money, The Winner Takes It All Dancing Queen sau Waterloo! The Show, cel mai autentic tribut promite sa-i extazieze pe fani cu zeci de piese ale cunoscutului grup suedez. Concertul va avea loc pe 12 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. continuă pe ADPM

The Show: A tribute to ABBA, cea mai buna trupa tribut din lume, vine la Bucuresti!

Fanii Abba vor avea, in luna iunie, ocazia de a sarbatori 40 de ani de la castigarea concursului Eurovision de catre celebra trupa suedeza si sa asculte live hituri precum Money, Money, Money, The Winner Takes It All Dancing Queen sau Waterloo! The Show, cel mai autentic tribut promite sa-i extazieze pe fani cu zeci de piese ale cunoscutului grup suedez. Concertul va avea loc pe 12 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti.

Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, in urma unei intalniri la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca cea mai buna solutie pentru Republica Moldova in acest moment este.

Utile: Un nou studiu da peste cap ce se credea pana acum despre grasimi; Lipsa somnului poate avea ca efect deteriorarea permanenta a celulelor cerebrale; Sase secrete pentru o digestie mai buna

Topul alimentelor care scad riscul de cancer. Desi in multe cazuri, expertii nu stiu exact cum actioneaza super-alimentele, exista dovezi clare ca anumite. Cum faci ca rana sa se vindece mai repede si fara cicatrice. Care ai zice ca este cea mai buna metoda sa ajuti o rana sa se vindece mai repede si fara.

VIDEO Fantasia Vaslui, cea mai buna corala din regiunea Moldovei

Cu o interpretare de exceptie, Corala Fantasia a castigat etapa regionala a Festivalului national al corurilor scolare si va reprezenta Moldova in etapa nationala. Corala, dirijata de Vasile Negura, a catigat toate editiile national organizate pana acum.

intalnire Basescu - Timofti: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat ...

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au tinut, miercuri, la Iasi, o conferinta de presa comuna dupa discutiile pe care le-au purtat pe marginea securitatii R. Moldova in contextul anexarii Crimeei de catre Federatia Rusa. Declaratiile presedintelui T. Basescu, in format LIVE TEXT, dupa intalnirea cu presedintele moldovean, Nicolae Timofti: - Nu exista o solutie mai buna pentru R. Moldova decat integrarea in U. - Inteleg foarte bine .

Spitalul din Arad va avea cea mai moderna unitate de urgente.

In ultimii ani, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost adus la standarde europene. Dupa preluarea institutiei de catre Consiliul Judetean Arad, aici au fost efectuate investitii uriase, majoritatea din fondurile judetului Arad. In cateva luni, in spital circuitele sanitare vor fi conform normelor in vigoare, iar bolnavii vor beneficia de tratamente performante. Astfel, dupa realizarea heliportului urmeaza modernizarea Unitatii de Primire-Urgente, care va deveni cea mai moderna din .

Disparitia MH370 al Malaysia Airlines: cea mai plauzibila explicatie presupune un incendiu in cabina pilotilor

Dupa aproape doua saptamani de la disparitia zborului MH370 al Malaysia Airlines, cea mai plauzibila teorie care ar putea indeparta misterul vine din partea unui fost pilot american. Ipoteza lui nu este in unanimitate acceptata de restul comunitatii de specialisti, insa poate fi un punct de vedere demn de luat in considerare, in conditiile in care echipele de cautare a 25 de tari urmaresc mai multe piste deodata fara progrese majore.

NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

NATO: Anexarea Crimeei la Rusia, cea mai grava amenintare la stabilitatea Europei de la sfarsitul Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a comentat, miercuri, anexarea Crimeei la Rusia, precizand ca este cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece.

Anders Fogh Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )