Libnet.ro
UNICEF

01:06

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PMP

B1 B1,
Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PMP

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti opt deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Parlamentarii vor activa ca independenti si vor actiona. continuă pe B1

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PMP (VIDEO)

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti opt deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Parlamentarii vor activa ca independenti si vor actiona.

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se alatura PMP.

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti sapte deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Incepand cu 3 februarie am demisionat din PDL, pentru ca m-am inscris in PMP, a precizat Udrea de la tribuna Parlamentului. Dupa anuntul facut de Udrea, si alti deputati PDL au anuntat in scris sau de la tribuna Camerei ca au demisionat din partid. Este vorba despre Theodor Paleologu, Petru Movila, Florin Popescu, Aurelian Popescu, Adrian .

Udrea crede ca Emil Boc s-ar putea regasi in PMP sau ar putea sustine partidul, de la distanta, din PDL

DeputatulElena Udrea, care a facut recent trecerea de la PDL la PMP, crede ca primarul Clujului,Emil Boc, s-ar putea regasi categoric inPartidul Miscarea Populara. Categoric, da! Numai ca.

Ioan Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constitutiei

Deputatul Ioan Oltean, a declarat, luni, ca PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constitutiei pentru a-si sustine amendamentele, cu toate ca a parasit dezbaterile din comisia.

Prefectul de Constanta a demisionat din functie din cauza codului rosu

Prefectul de Constanta, Eugen Bola, a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functie. Anuntul a fost facut in timpul vizitei in judet a vicepremierului Liviu Dragnea, care s-a declarat nemultumit de modul in care au actionat autoritatile judetene in.

Pe ce loc s-a clasat Eduard Grosu la prima cursa din 2014 pentru noua lui echipa

Sezonul european de ciclism a debutat in prima duminica din februarie cu doua curse de o zi, Marele Premiu de la Marsilia Franta) si Marele Premiu al Coastei Etrusce Italia). La startul acesteia din urma s-a aliniat si Eduard Grosu, sprinterul roman care evolueaza in acest sezon pentru echipa profesionista Vini Fantini - Nipo De Rossa.

Chivu, un interviu memorabil in Italia: Este rasism din plin! Pentru mine, cuvantul tigan nu este o insulta!

Pe picior de plecare de la Inter Milano, Cristi Chivu a lasat in presa italiana din 2008 un interviu de referinta despre tratamentul rasist si anti-romanesc pe care l-a trait in aceasta tara. Sa ne aducem aminte de declaratiile sale pe alocuri dure, dar adevarate, curajoase si patriotice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )