Libnet.ro
UNICEF

20:45

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si. continuă pe Wall-Street Ro

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si stabila dupa alegerile anticipate pe Downing Street, transmite BBC.

Donald Tusk indeamna tarile membre sa ramana unite in timpul negocierilor pentru Brexit

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a indemnat sambata tarile europene sa ramana parte a unui front comun in timpul negocierilor, precizand ca inclusiv britanicii vor avea de castigat atat timp cat ajung la un acord cu privire la Brexit,.

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii.

Premierul britanic Theresa May ameninta ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May a avertizat duminica intr-un interviu acordat BBC ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile .

Theresa May: UE se uneste impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit

Uniunea Europeana este in curs de a se uni impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit, a acuzat joi seara premierul britanic Theresa May, in urma apelurilor la realism lansate de cancelarul german Angela Merkel, scrie AFP.

Theresa May este suparata ca UE se aliaza contra Marii Britanii, dupa ce Angela Merkel a criticat iluziile Londrei privind Brexit

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene par sa se solidarizeze impotriva Marii Britanii, afirma premierul Theresa May, transmite Mediafax. Aceasta declaratie vine dupa ce cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a transmis Londrei sa renunte la iluziile ca ar putea avea avea acelasi statut post-Brexit.

Theresa May: Termenii adoptati sambata si declaratiile liderilor UE arata ca negocierile de Brexit vor fi dure

Theresa May a spus ca discutiile privind divortul de Uniunea Europeana vor fi dificile, premierul britanic raspunzand astfel pozitiei dure privind negocierile de Brexit adoptata sambata de liderii UE, informeaza Reuters.

Theresa May si Jean-Claude Juncker, la prima intalnire fata in fata dupa ce Marea Britanie a declansat oficial procesul de iesire din UE

Premierul britanic Theresa May s-a intalnit, miercuri, la Londra, cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru prima discutie fata in fata, dupa declansarea oficiala a procesului de iesire din UE. La intrevedere au participat si Michel Barnier, negociator-sef al Uniunii Europene, si ministrii britanici David Davis, responsabil de Brexit, si Philipp Hammond Finante).

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )