Libnet.ro
UNICEF

00:07

Theresa May, despre negocierile privind iesirea din UE: Nu cred in niciun caz ca Marea Britanie trebuie sa implore Uniunea Europeana. Este vorba despre reciprocitate

România Liberă România Liberă,
Theresa May, despre negocierile privind iesirea din UE: Nu cred in niciun caz ca Marea Britanie trebuie sa implore Uniunea Europeana. Este vorba despre reciprocitate

Theresa May, primul ministru al Marii Britanii a declarat ca tara sa va aborda toate negocierile cu Uniunea Europeana ca un stat indepepndent si suveran. continuă pe România Liberă

Negocierile privind Brexit, purtate de Guvernul de la Londra, nu de cel de la Edinburgh

Marea Britanie va tine cont de preocuparile Scotiei privind iesirea din Uniunea Europeana UE), dar negocierile vor fi purtate de Guvernul de la Londra, nu de cel de la Edinburgh, a declarat premierul britanic Theresa May, citat de Reuters.

Marea Britanie va dori sa aplice unele norme europene si dupa iesirea din UE

Marea Britanie va dori sa aplice unele reglementari europene si dupa ce va parasi efectiv Uniunea Europeana, printre normele ce ar putea fi mentinute fiind cele care privesc drepturile lucratorilor si mediul inconjurator, a declarat duminica ministrul britanic al transporturilor, Chris Grayling, transmite agentia Reuters, citata de Agerpres.

Am vazut sute de oameni fara adapost. Ar trebui sa iesi si tu pe strazi, Theresa May, sa aduci biscuiti, ciocolata calda, sandvisuri si sa construiesti case!. O fetita de 5 ani ii da sfaturi de buna guvernare premierului britanic (VIDEO)

O fetita de cinci ani din Marea Britanie ii da lectii de guvernare premierului Theresa May. Fetita, suparata de cum stau lucrurile in tara sa, a decis ca este cazul sa-i ofere cateva.

Soldatii britanici vor avea asigurata protectie legala in afara granitelor. Theresa May: ii vom rasplati cu recunostinta

Prin suspendarea Conventiei Europene a Drepturilor Omului, premierul Theresa May a declarat ca Marea Britanie isi va apara militarii care fac parte in operatiuni in afara granitelor de procese.

Soldatii britanici vor beneficia de protectie legala, promite premierul Theresa May

Marea Britanie isi va apara militarii implicati in operatiuni in afara granitelor de procese suparatoare, prin suspendarea Conventiei Europene a Drepturilor Omului, a anuntat marti premierul Theresa May, citata de Reuters, preluata de Agerpres.

VIDEO. Theresa May anunta Brexitul: Marea Britanie va declansa Articolul 50 pana la sfarsitul lui martie 2017

Premierul britanic Theresa May a anuntat, duminica, ca Marea Britanie va activa .

Brexit: Marea Britanie va declansa articolul 50 pana la finalul lui martie 2017, anunta premierul Theresa May

Marea Britanie va activa articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru declansarea procedurii de divort cu Uniunea Europeana, pana la finalul lunii martie 2017, a anuntat duminica premierul britanic Theresa May, potrivit AFP.

Criza din Siria: Statele Unite suspenda negocierile privind un acord de incetare a conflictului ca raspuns la decizia Rusiei de retragere dintr-un acordul nuclear

Statele Unite a anuntat prin purtatorul de cuvant al departamentului de stat, John Kirby, ca suspenda negocierile privind un nou acord de incetare a conflictului din Siria. Conform oficialului american,.

Marea Britanie va activa pana la finalul lunii martie a anului viitor articolul 50 din Tratatul de la Lisabona

ACTUALIZARE 12:55 Marea Britanie va activa pana la finalul lunii martie a anului 2017 articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, a declarat astazi premierul Theresa May, potrivit BBC. com.

Premierul britanic, noi detalii despre iesirea Marii Britanii din UE: Declanseaza BREXIT in martie

Marea Britanie nu va astepta viitoarele alegeri legislative din Germania, prevazute in septembrie 2017, pentru a pune in aplicare articolul 50 al Tratatului european de la Lisabona si a demara astfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )